Op een unieke locatie in het historische hart van Veere, ligt onze locatie Veerse Mopjes. Deze peutergroep bevindt zich, samen met onze buitenschoolse opvang (BSO) Schotse Schelm, naast verenigingsgebouw Korenmaat. Op loopafstand ligt basisschool De Magdalon, waar we een fijne samenwerking mee hebben. Op en buiten de peutergroep maken we allerlei avonturen mee. We gaan graag naar leuke bezoekplekken in de buurt en doen mee aan diverse activiteiten in het dorp, zoals een kijkje nemen in de bibliobus.

Smaken ontdekken tijdens het proefspel

In ons grote en gezellige lokaal valt er in elke hoek wel iets leuks te beleven. Zo luisteren we naar het verhaal dat de juf voorleest in de leeshoek, scheuren we met auto’s in de autohoek en klussen we aan de werkbank. Ons lokaal is vrolijk aangekleed aan de hand van het wisselende thema. Zo ontdekken we tijdens het thema ‘Eet smakelijk’ geblinddoekt allerlei smaken. Een spannend proefspel!

Veerse Mopjes bevindt zich op een unieke locatie, met allerlei leuke bezoekplekken op loopafstand!
Evelien Meliefste - Vervoorn, vestigingsmanager

Paaseieren zoeken in het dorp

Bij Veerse Mopjes spelen we elke dag lekker buiten. Op het speelplein rijden we op de traktor of fiets, gooien we de bal over en hebben we grote pret op de wip, glijbaan en in de zandbak. Ook in het dorp maken we van alles mee: we nemen onze schep mee naar het strand, zoeken paaseieren in het dorp en halen ijsjes tijdens het zomerfeest.

Evelien Meliefste - Vervoorn

Vestigingsmanager

evervoorn@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • Bij BSO Schotse Schelm
  • Op loopafstand van basisschool De Magdalon
  • Naast verenigingsgebouw Korenmaat