Midden in het prachtige en historische dorp Veere, vind je onze locatie Schotse Schelm. Deze gezellige buitenschoolse opvang (BSO) ligt op loopafstand van basisschool De Magdalon. We delen het lokaal met onze peutergroep Veerse Mopjes. Naast Schotse Schelm ligt verenigingsgebouw Korenmaat. Op onze locatie en in de omgeving valt er een hoop te ontdekken en te beleven.

Relaxen in de mattenhoek

In ons BSO-lokaal hebben we lekker veel beweegruimte. Zo zijn we dol op bordspellen en technische activiteiten en knutselen we graag met allerlei materialen. Ook is er de ruimte om ons even terug te trekken en bij te komen na een drukke schooldag. Dit doen we door bijvoorbeeld te relaxen in de mattenhoek met een spannend stripboek.

Op onze BSO hangt een gemoedelijke sfeer en zijn we graag lekker actief en creatief bezig.
Evelien Meliefste - Vervoorn, vestigingsmanager

Slingeren in het klimrek

Na schooltijd spelen we graag lekker buiten op het plein. Hier trappen we een balletje en zijn we fanatiek in tennis en basketbal. Naast de balsporten vinden we het ook leuk om iets lekkers voor elkaar te maken in de buitenspeelkeuken of om rustig te stoepkrijten. Met het strand en centrum van Veere op loopafstand, gaan we er ook regelmatig op uit in het dorp!

Evelien Meliefste - Vervoorn

Vestigingsmanager

evervoorn@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 4 tot 13 jaar
  • Bij peutergroep Veerse Mopjes
  • Op loopafstand van basisschool De Magdalon
  • Naast verenigingsgebouw Korenmaat