Midden in het centrum van Koudekerke vind je Pien. Deze locatie zie je niet snel over het hoofd, want Pien is gevestigd in een voormalige kerk. Onder Pien vallen het kinderdagverblijf, de peutergroep en de buitenschoolse opvang (BSO). Basisscholen ‘t Klinket en De Sprong liggen vlakbij. En met het dorpsplein, een skatebaan en natuurplein om de hoek, valt er in de buurt een hoop te beleven!

Kinderdagverblijf - Klimmen en klauteren in de gymzaal

Bij ons kinderdagverblijf draait het allemaal om spelen, ontdekken en ontwikkelen. De kinderen zijn onderverdeeld in twee groepen. De baby’s gaan graag kruipend op ontdekkingstocht door de grondbox. Na het spelen doen we in alle rust een dutje in de slaapkamer. Ook vinden we het heerlijk om te klimmen en klauteren in de gymzaal of om lekker buiten te spelen op het plein. Maar ook rustig spelen in de bouw- of huishoek vinden we fijn.

 

Bij Pien komen alle leeftijden en opvangvormen samen onder één dak. Toch heeft ieder kind zijn of haar eigen vertrouwde omgeving.
Mariska Baas-Kruit, vestigingsmanager

Peutergroep - IJsjes verkopen

Op de peutergroep bouwen we buiten zandkastelen in de zandbak en roetsjen we met een van de vele speelkarren van de heuvel. Winkeltje spelen doen we ook graag. “IJsjes te koop!”, roepen we dan vanuit onze winkel op het plein. Na het buitenspelen is binnen een fijne en warme plek om uit te rusten. Samen bouwen we torens in de bouwhoek of lezen we een mooi boek in de leeshoek. Rustig spelen wisselen we af met lekker rennen en springen door de gymzaal.

BSO - Op avontuur in de natuurtuin

Onze BSO is een fijne plek om ‘s ochtends voor school rustig op te starten en om ‘s middags na school samen te spelen. Voor schooltijd ploffen we neer op de zitzakken met een Donald Duck of maken we een mooie tekening. Na schooltijd trekken we er graag op uit, want er is in de omgeving veel te beleven. Zo rennen we over de skatebaan, gaan we op avontuur in de natuurtuin van de basisschool en fietsen we in de vakanties naar het strand. Hier koekeloeren we in het bijenhotel of oogsten we verse groenten uit de moestuin. Leerzaam én lekker!

Mariska Baas-Kruit

Vestigingsmanager

mbaas@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 0 tot 13 jaar
  • Alle opvang op één adres
  • Bij basisscholen ’t Klinket en De Sprong
  • Voorschoolse opvang
  • Vervroegde opvang op BSO
  • Flexibele opvang op KDV en BSO