Net buiten de dorpskern van Aagtekerke, aan een doorgaande weg, ligt onze locatie Peuterpret. Peuterpret is een peutergroep met de Bijbel. Dit betekent dat de Bijbel het uitgangspunt is in de manier waarop we met elkaar omgaan. De peutergroep is gevestigd in de reformatorische Jhr. W. Versluijsschool. Achter de locatie is geen bebouwing, waardoor je zo uitkijkt over de weilanden. Bij Peuterpret hebben we veel aandacht voor de groei van ieder kind. We volgen de ontwikkeling van jouw peuter en delen dit met je.

Vadertje en moedertje spelen

De peutergroep heeft een eigen lokaal binnen de school. We werken met de methode ‘Doe meer met Bas’, waarin steeds een ander thema centraal staat, zoals ‘Bas en het water’. We werken samen met school, bijvoorbeeld door dezelfde thema’s te behandelen. Rollenspellen en verkleden zijn favoriet bij de kinderen van Peuterpret. Zo spelen we graag vadertje en moedertje en maken we in de huishoek eten voor elkaar klaar. Maar ook de grote autohoek is populair, waar we rijden met auto’s, trekkers en oefenen met parkeren in de garage.

De peuters kennen elkaar goed, bijvoorbeeld uit het dorp of de kerk. Het is een hechte en actieve groep.
Ellen Haegens, vestigingsmanager

Kliederen in de waterspeelplaats

Op ons groene en afgeschermde speelplein spelen we iedere dag lekker buiten. Met onze fietsen crossen we door de bosjes en over het plein. We spelen graag met de tractor met voorlader, waar we bladeren, grond en zand in vervoeren. Ook hebben we een waterspeelplaats, waar we in de zomer volop mee spelen. Maar ook de schommels zijn altijd bezet. Lekker zwieren en zwaaien! Aan het einde van het schooljaar maken we wel eens een uitstapje, zoals naar Hof Poppendamme.

Bijbel centraal

Benieuwd wat een locatie met de Bijbel anders maakt dan een reguliere locatie? We vertellen het je graag.

Ellen Haegens

Vestigingsmanager

ehaegens@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • Peutergroep met de Bijbel
  • In de Jhr. W. Versluijsschool
  • Makkelijk parkeren