Aan de rand van het gezellige dorp Oost-Souburg, vlakbij diverse basisscholen, ligt ons kinderdagverblijf Molenwiek (voorheen Dol-fijn). Een prachtige locatie waar de allerkleinsten kunnen ontdekken, spelen en genieten.

Het kinderdagverblijf bestaat uit twee verdiepingen en is ingericht volgens het nieuwe interieurbeleid van KOW: met zachte kleuren, natuurlijke en duurzame materialen en leeftijdsgericht speelmateriaal. Ook is er laag meubilair voor de kinderen. Lage stoelen, tafels en kasten met speelgoed op ooghoogte. Zo kunnen de kinderen het zelf makkelijk pakken.

Met liefde en aandacht

Kinderdagverblijf Molenwiek beschikt over twee groepen voor 0-2-jarigen, twee groepen voor 2-4-jarigen en één groep voor 0-4 jarigen. Op de 0-2-groep zorgen we met liefde en aandacht voor de allerkleinsten op een veilige, rustige en vertrouwde plek. We bieden hier leeftijdsgericht speelmateriaal aan dat uitnodigt om te ontdekken. Er is een grote grondbox waar baby’s in alle rust kunnen omrollen en tijgeren. Maar ook op de rest van de (verwarmde) vloer kan heerlijk gespeeld worden. Hier kan de pedagogisch medewerker gezellig bij de kinderen zitten, om met ze te spelen en baby’s uit te dagen om nog nét iets verder te komen. Ook de tuin is afgestemd op de allerjongsten, met bijvoorbeeld een kleine zandbak en zacht kunstgras.

Kinderdagverblijf Molenwiek een superfijne locatie, met een centrale ligging, een mooie lichte inrichting en een heerlijke ontdektuin.
Lynsey Hendriksen, vestigingsmanager

Elke dag ontdekken

Op de twee groepen voor peuters (2 tot 4 jaar) gaan we een stapje verder met ontdekken. Hier werken we veel met ‘open einde speelgoed’ werken. Dit is speelgoed dat fantasie van kinderen prikkelt en waarmee een kind alle kanten op kan. Het is maar net wat de peuter zelf bedenkt. In de verschillende hoeken van het lokaal kunnen ze hiermee heerlijk spelen. Bovendien kunnen we bij Molenwiek ook lekker buitenspelen.

Enthousiast?

Ben je enthousiast over kinderdagverblijf Molenwiek voor jouw kind? Je kunt inschrijven!

Kinderen onthullen de nieuwe naam

Bekijk hiernaast het filmpje waarin de kinderen de naam Molenwiek bekendmaken!

Lynsey Hendriksen

Vestigingsmanager

lhendriksen@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Gezonde voeding
  • Leeftijdsgericht spelaanbod
  • Volledig nieuw interieur