Aan de rand van het mooie dorp Oostkapelle, tref je onze locatie Kleine Beer. Dit kinderdagverblijf ligt naast onze peutergroep ‘t Speeltreintje. De kinderen spelen dan ook gezellig samen. Pal achter Kleine Beer liggen onze buitenschoolse opvang (BSO) Grote Beer, basisschool De Lispeltuut, de Eben-Haëzerschool en het consultatiebureau van de GGD. Naast Kleine Beer vind je sporthal De Halve Maan.

Jungle of regenbooglokaal

Bij Kleine Beer valt er voor ieder kind iets te ontdekken. Zo hebben we een grondbox, met uitdagend speelmateriaal voor de allerkleinsten. Ons knusse en gezellige lokaal is ingericht aan de hand van het wisselende thema. Zo toveren we de ruimte om tot een spannende jungle of regenbooglokaal. Ook zijn de vele verschillende speelhoeken favoriet, zoals de huis- en bouwhoek.

Bij Kleine Beer spelen we graag met uitdagend materiaal, maar gebruiken we ook onze fantasie.
Nathalie Bassie - de Later, Vestigingsmanager

Zelf geplukte sla op de boterham

Terwijl de baby’s veilig en rustig slapen in de buitenbedjes, is er buiten voor de grotere kinderen een hoop te beleven. Zo kliederen we graag in de zandbak, bakken we zandtaartjes in de buitenkeuken en roetsjen we van de glijbaan. Ook oogsten we allerlei groentes uit onze eigen moestuin. Daarna smullen we van zelf geplukte sla op onze boterham. Verder wandelen we regelmatig naar de supermarkt of speeltuin om de hoek.

Nathalie Bassie - de Later

Vestigingsmanager

nbassie@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 0 tot 4 jaar
  • Bij basisschool De Lispeltuut en de Eben-Haëzerschool
  • Naast peutergroep ‘t Speeltreintje
  • Eigen moestuin
  • Makkelijk bereikbaar