Aan de Schoolstraat, op een centrale plek in Oostkapelle, vind je onze locatie ‘t Speeltreintje. Deze peutergroep bevindt zich pal achter basisschool De Lispeltuut, de Eben-Haëzerschool en het consultatiebureau van de GGD. Ons kinderdagverblijf Kleine Beer ligt om de hoek. Dit maakt de ligging praktisch voor de ouders en de locatie gezellig voor de kinderen!

Modeshow

In ons gezellige peuterlokaal hebben we uitdagende speelhoeken. Zo luisteren we tijdens het voorlezen aandachtig naar onze juf in de grote leeshoek, racen we rond in de autohoek en kletsen we met elkaar op de bovenverdieping van het speelhuis. Ook ontdekken we van alles over het wisselende thema. Zo gaven we tijdens het thema ‘Dit ben ik!’ een echte modeshow voor onze ouders. Daar stralen we van!

Bij ‘t Speeltreintje zijn we graag lekker actief en creatief bezig. Daar genieten we van!
Jasmijn, pedagogisch medewerker

Roetsjen van de glijbaan

Weer of geen weer: we spelen elke dag lekker buiten! Het speelplein van ‘t Speeltreintje is ruim, groen en uitdagend. Zo ploffen we graag neer in het gras of leven we ons uit in de zandbak. Ook zitten we gezellig samen in het speelhuis en roetsjen we van de glijbaan.

Nathalie Bassie - de Later

Vestigingsmanager

nbassie@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • Op loopafstand van basisschool De Lispeltuut
  • Bij kinderdagverblijf Kleine Beer