Net buiten het centrum van het gezellige dorp Oostkapelle, tref je onze locatie Grote Beer. Hier verblijven de kinderen van basisschool De Lispeltuut voor en na schooltijd. Het lokaal van onze buitenschoolse opvang (BSO) is gevestigd in de school. Grote Beer bevindt zich op loopafstand van kinderdagverblijf Kleine Beer, peutergroep ‘t Speeltreintje en sporthal De Halve Maan. Ook werken we nauw samen met onze locatie Watertoren in Domburg.

Figuurzagen en bordspellen

In ons grote en lichte BSO-lokaal beginnen we ‘s ochtends rustig de dag. Na schooltijd zijn we graag lekker actief en creatief bezig. Zo maken we de mooiste creaties aan de knutseltafel en oefenen we met figuurzagen. Ook spelen we graag bordspellen of trekken we onszelf even terug met een spannend boek. Bij Grote Beer is er alle ruimte om je eigen ding te doen of samen te spelen!

Bij Grote Beer organiseren we niet alleen leuke activiteiten op de groep, maar doen we ook daarbuiten af en toe mee aan allerlei evenementen.
Magda, pedagogisch medewerker

Op pad met de KOW-bus

Bij Grote Beer spelen we elke dag buiten, zodat we na schooltijd lekker in beweging zijn. Op het groene schoolplein steken we de evenwichtsbalk over, trappen we een balletje in de voetbalkooi, zwieren we in de nestschommel en klauteren we in het klimrek. In de vakanties gaan we op pad met de KOW-bus. Hiermee rijden we bijvoorbeeld naar Kasteel Westhove voor een leuke activiteit, zoals Middeleeuwse spelletjes. Ook ligt er een speeltuin in de buurt, waar we regelmatig naartoe wandelen.

Nathalie Bassie - de Later

Vestigingsmanager

nbassie@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 4 tot 13 jaar
  • In basisschool De Lispeltuut
  • Op stap met de KOW-bus
  • Voorschoolse opvang