Aan de rand van het gezellige dorp Oost-Souburg, vlakbij diverse basisscholen, ligt ons kinderdagverblijf Dol-fijn. Dit jaar gaan we van start met een grondige renovatie van Dol-fijn. Het wordt een prachtige, nieuwe locatie waar de allerkleinsten kunnen ontdekken, spelen en genieten.

Op een andere plek

De verbouwing van Dol-fijn start in mei 2023. Als alles volgens planning verloopt, zijn we rond februari 2024 klaar. Tijdens de verbouwing vangen we de kinderen op bij kinderdagverblijf Zeezicht en kinderdagverblijf Zeppelin.

  • Wil je opvang voor je kind voordat de verbouwing van Dol-fijn afgerond is? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de afdeling Klantadvies (klantadvies@skow.nl of 0118-61 45 32) om te bespreken bij welke locatie je dan het beste kunt inschrijven. Uiteraard ben je vooraf van harte welkom voor een rondleiding.
  • Ben je geïnteresseerd in opvang voor je kind als de verbouwing van Dol-fijn klaar is? Dan kun je gewoon inschrijven via ons inschrijfformulier en kiezen voor locatie ‘Dol-fijn’.
Dol-fijn is een superfijne opvang. De centrale ligging is ideaal en straks hebben we een volledig vernieuwd gebouw.
Lynsey Hendriksen, vestigingsmanager

Onderdeel van een groter plan

De verbouwing van Dol-fijn is onderdeel van een groter plan om de kinderopvang in Oost-Souburg verder te professionaliseren en uit te breiden. We streven naar kindvriendelijke opvanglocaties in Oost-Souburg die klaar zijn voor de toekomst en waar gespecialiseerde medewerkers activiteiten aanbieden die passen bij de ontwikkelingsfase van een kind. Met als belangrijke onderdelen: nauwer samenwerken met de scholen en meer kinderopvangplekken creëren in Oost-Souburg, vanwege de stijgende vraag naar kinderopvang.

Extra verdieping

Naast de verbouwing van Dol-fijn verandert er dus nog meer. Zo nemen we dit jaar met de peutergroep en BSO intrek in de nieuwe schoolgebouwen van Parelbucht en Tweemaster. Ook gaan we mogelijk kinderdagverblijf aanbieden in de Oost-Souburgse basisscholen. Hoe, waar en wanneer werken we het komende jaar verder uit.

Lynsey Hendriksen

Vestigingsmanager

lhendriksen@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Gezonde voeding
  • Leeftijdsgericht spelaanbod
  • Volledig nieuw interieur