Aan de rand van het gezellige dorp Oost-Souburg, vlakbij diverse basisscholen, ligt ons kinderdagverblijf Dol-fijn. De knusse lokalen zorgen voor een fijn en vertrouwd gevoel bij alle kinderen. Doordat wij aparte groepen hebben voor 0-2 jarigen en 2-4 jarigen, heeft ieder kind zijn of haar eigen ruimte. Dol-fijn biedt ook flexibele opvang.

Ontdekken in de voelbak

Bij Dol-fijn valt er voor alle kinderen, van klein tot groot, een hoop te beleven. De baby’s gaan kruipend op ontdekkingstocht in de grondbox. De peuters spelen met veel plezier in hun eigen lokaal. Hier steken we graag onze handen in een speciale voelbak, met daarin zachte watten of kietelende pastaschelpjes. Regelmatig maken we kennis met een nieuw thema. Daarnaast bedenken we ook altijd thema’s die aansluiten op de feestdagen of seizoenen. Zo leren en ontdekken we steeds iets nieuws!

Dol-fijn is een superfijne opvang. De centrale ligging is ideaal!
Lynsey Hendriksen, vestigingsmanager

Rondje over de fietsrotonde

Ook op ons speelplein is er van alles te doen: rondjes fietsen over de verkeersrotonde, verstoppertje spelen achter de bosjes of roetsjen van de glijbaan. De allerkleinsten kunnen bij goed weer een dutje doen in de buitenbedjes. Lekker in de buitenlucht en toch veilig overdekt! Ook gaan we er soms op uit en zwaaien we tijdens een wandeling in de wijk naar de buurtbewoners.

Lynsey Hendriksen

Vestigingsmanager

lhendriksen@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Gezonde voeding
  • Aparte groepen voor 0-2 jarigen en 2-4 jarigen
  • Flexibele opvang
  • Vervroegde opvang