Aan de rustige Biggekerksestraat in Koudekerke vind je onze buitenschoolse opvang (BSO) De Sprong. De Sprong bevindt zich onder hetzelfde dak als de gelijknamige basisschool. Zo blijven de kinderen in hun vertrouwde omgeving en spelen ze op hun eigen schoolplein. De ramen zijn vrolijk gekleurd, waardoor ons BSO-lokaal net een regenboog lijkt. Een fijne plek om na schooltijd samen te spelen!

Verkleden als ridders

Bij onze BSO is van alles te doen en te beleven. Zo hangen we na schooltijd lekker buiten in het klimrek of spelen we rustig met de grote bak LEGO. Ook denken we zelf mee over het steeds wisselende thema. Hier komen dan ook de leukste en origineelste thema’s uit: van Pokémon tot ridders. Zo verkleden we ons in de verkleedhoek als ridders en in de knutselhoek maken we de stoerste ridders van papier.

Buiten komen we samen bij van de schooldag. Lekker een potje voetballen of spelen en ontdekken op het achterplein.
Mariska Baas-Kruit, vestigingsmanager

Smullen uit eigen moestuin

Het voorplein van De Sprong is een open plein, waar we samen een balletje trappen tussen de doeltjes. De jongere kinderen hebben veel speelruimte op het achterplein. Hier gaan we graag aan de slag in de moestuin en oogsten we verse groentes. Samen maken we hier een grote pan soep of een gezonde groentespread van. Dat is smullen!

Mariska Baas-Kruit

Vestigingsmanager

mbaas@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 4 tot 12 jaar
  • Bij basisschool De Sprong
  • Rustige ligging
  • Makkelijk parkeren