Woon je vlakbij de boulevard van Vlissingen, centraal gelegen in de gezellige woonwijk Paauwenburg of juist op loopafstand van het centrum? Met 5 locaties in Vlissingen zijn wij altijd dichtbij je. Welke locatie je ook kiest; jouw kind krijgt alle ruimte om te spelen en te ontdekken in een liefdevolle omgeving. Wij zorgen voor een veilige en vertrouwde plek voor jouw kind en zetten ons iedere dag in voor één doel: kinderen de best mogelijke start geven voor de toekomst. Want mooie kinderjaren gaan een leven lang mee.

Een kinderdagverblijf kiezen, hoe doe je dat?

Bij het kiezen van een kinderdagverblijf wil je er zeker van zijn dat je de beste beslissing neemt. Hoewel het misschien nog ver weg lijkt als je net zwanger bent, raden we je toch aan om al vroeg te beginnen met het verkennen van de opties. Het geeft je de tijd om rustig rond te kijken op de locaties, vragen te stellen en een fijne plek te vinden waar jouw kleintje zich thuis voelt en optimaal kan ontwikkelen. Onze klantadviseur Anouk helpt jou verder op weg met deze tips.

Ontdek het zelf!

Wil je de fijne sfeer op onze locaties zelf ervaren door eens een kijkje te komen nemen? Je bent van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding. Het is dé gelegenheid om kennis te maken met onze werkwijze en om te zien hoe we jouw kind een warme en stimulerende omgeving bieden. Plan direct een rondleiding in of neem contact op met onze collega’s van Klantadvies via telefoonnummer 0118- 61 45 32. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wist je dat…

Onze locaties Tuimelaar en Windorgel bestaan uit een kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang? Zo heeft jouw kind één veilige en vertrouwde plek. En hoe fijn is het als een broertje of zusje altijd dichtbij is!