Aan de Koudorpstraat in Westkapelle, gevestigd in basisschool De Lichtboei, vind je onze buitenschoolse opvang (BSO) Wannes & Ko. Ook de kinderen van basisschool De Lichtstraal verblijven bij ons. Dat betekent één opvanglocatie voor de kinderen van twee basisscholen. Dat is heel gezellig! Bovendien liggen kinderdagverblijf en peutergroep Torenlicht op loopafstand van onze BSO.

Muziekworkshop en voetbalclinic

Binnen de school hebben we een eigen BSO-lokaal. Er hangt een vertrouwde sfeer en er valt een hoop te beleven. Zo zijn we dol op een creatieve middag aan de knutseltafel, spelen we met K’NEX of lezen we rustig een boek in de ontspanningshoek. In de vakanties organiseren we allerlei activiteiten, zoals een muziekworkshop en een voetbalclinic. Leerzaam én super leuk!

Bij Wannes & Ko komen twee basisscholen samen. Dat maakt deze locatie zo uniek.
Nathalie Bassie - de Later, Vestingsmanager

Voetballen en korfballen

Na schooltijd vinden we het heerlijk om buiten te spelen op het ruime schoolplein. We rijden op de skelter, spelen een potje voetbal of mikken een bal in de korfbalmand. Ook gaan we er graag op uit in de omgeving. Wist je dat onze BSO ideaal gelegen is aan de kust? Zo wandelen we regelmatig naar het strand of de speeltuin.

Nathalie Bassie - de Later

Vestigingsmanager

nbassie@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 4 tot 13 jaar
  • Eén BSO voor twee basisscholen
  • Dichtbij kinderdagverblijf en peutergroep Torenlicht
  • Voorschoolse opvang
  • Flexibele opvang