Midden in het gezellige dorp Westkapelle vind je onze locatie Torenlicht. Deze peutergroep en kinderdagverblijf liggen op een steenworp afstand van basisscholen De Lichtboei en De Lichtstraal. De buitenschoolse opvang (BSO) Wannes & Ko is vlakbij. De twee groepen verblijven samen in één groot lokaal. Ieder kind heeft hier alle ruimte om zijn of haar eigen ding te doen of om lekker samen te spelen.

Kinderdagverblijf - Lopen over het blotevoetenpad

Op het kinderdagverblijf zorgen we voor een huiselijke en vertrouwde sfeer. De baby’s gaan er kruipend op uit in de grondbox. Hier klimmen we op de zachte kussens en brabbelen we tegen elkaar. Na deze ontdekkingstocht komen we bij in de rustige slaapkamer. Is het mooi weer? Dan slapen we graag in de buitenbedjes. Ondertussen voelen de grotere kinderen met hun tenen aan de verschillende materialen op het blotevoetenpad. Dat kriebelt zeg!

Torenlicht is een gezellige opvang met een actief team. Hierdoor is er altijd iets leuks te beleven!
Nathalie Bassie - de Later, Vestigingsmanager

Peutergroep - Kokkerellen in de buitenkeuken

Op de peutergroep hebben we lekker veel beweegruimte. We kletsen gezellig in het speelhuisje en nemen een kijkje in de themakast. Zo toveren we onszelf tijdens het thema ‘Beroepen’ om tot een brandweerman, met een echte helm! Ook zijn we graag buiten op het speelplein. Hier plukken we tomaten uit de moestuin en kokkerellen we in de buitenkeuken. Een rondje lopen door het dorp vinden we ook leuk, bijvoorbeeld voor een bezoekje aan de bakker.

Nathalie Bassie - de Later

Vestigingsmanager

nbassie@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen van 0 tot 4 jaar
  • Enige kinderdagverblijf in Westkapelle
  • Kinderdagverblijf en peutergroep op één adres
  • Gezonde voeding
  • Dichtbij basisscholen Lichtboei en Lichtstraal