In Zoutelande, onderaan de duinen, vind je onze locatie ‘t Paalhoofd. De locatie bestaat uit een kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO). Onze kinderopvang is, samen met de gelijknamige basisschool, onderdeel van Kindcentrum ‘t Paalhoofd. Voetbalvereniging De Meeuwen en supermarkt Jumbo liggen om de hoek.

Kinderdagverblijf - Vlinders knutselen en torens bouwen

Op het kinderdagverblijf gaan de baby’s graag kruipend op ontdekkingstocht door de grondbox. Verder vinden we het leuk om te knutselen en spelen. Zo maken we mooie vlinders van papier aan de creatafel of stapelen we hoge torens in de bouwhoek. Het speelplein delen we met de peutergroep. Hier hebben we pret op de glijbaan, fietsen we een rondje of kliederen we in de zandbak.

Bij ‘t Paalhoofd werken we fijn samen met de basisschool, vanuit dezelfde pedagogische visie.
Mariska Baas - Kruit, vestigingsmanager

Peutergroep - Verkleedfeestje in de huishoek

Vanuit het gezellige peuterlokaal zwaaien we door de grote glazen wanden naar de grotere kinderen en meesters en juffen op het plein. Zo maken we alvast kennis met de school. Ook nemen we graag een kijkje in de themakast en doen we mee aan themadagen, zoals de Nationale Voorleesdagen. Verder houden we graag een verkleedfeestje in de huishoek of knutselen we rustig aan de creatafel. Dit wisselen we af met lekker buitenspelen op het schoolplein.

BSO - Creatieve bakmiddag

Op de BSO verblijven we in de vertrouwde omgeving van de school. ‘s Ochtends beginnen we de dag rustig met een stripboek in de leeshoek. Na schooltijd zijn we graag lekker actief bezig en denken we mee over de leukste activiteiten, bijvoorbeeld heerlijke cupcakes bakken. Het allerliefst zijn we lekker buiten op het strand of op het groene schoolplein. Hier steken we de loopbrug over, klimmen we in het rek of spelen we een potje voetbal.

Mariska Baas - Kruit

Vestigingsmanager

mbaas@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 0 tot 13 jaar
  • Kinderdagverblijf, peutergroep en BSO op één adres
  • Onderdeel van Kindcentrum ’t Paalhoofd
  • Voorschoolse opvang
  • Elke dag buiten