Aan de Bergwei, in het gezellige dorp Grijpskerke, vind je onze locatie ‘t Hummelhoekje. Deze peutergroep is samen met onze buitenschoolse opvang (BSO) Speelkamer gevestigd in De Bergpadschool. Hierdoor maken de peuters alvast kennis met de basisschool. ‘t Hummelhoekje ligt op een centrale locatie in het dorp, met de supermarkt en bakker om de hoek.

Schapen knutselen

In ons gezellige lokaal valt er van alles te beleven. Toet toet, de houten speelauto vertrekt! Ook spelen we graag in de mattenhoek of kletsen we gezellig in de huishoek. Op de themaplank ontdekken we alles over het wisselende thema. Zo knutselen we bij het thema ‘Pasen’ schapen van zachte wol. Verder zijn we gek op voorlezen. Het boek Dottie’s eieren is favoriet!

Bij ’t Hummelhoekje hebben we goed contact met de basisschool en BSO. Dit zorgt voor een goede sfeer.
Evelien Meliefste - Vervoorn, vestigingsmanager

Tuinieren met Puk

Ook buiten op het speelplein beleven we een hoop avonturen. Zo bakken we zandkoekjes in de grote zandbak, hebben we pret op de glijbaan en racen we rond op de vele fietsjes. Ook doen we graag mee aan allerlei buitenactiviteiten die passen bij de diverse thema’s, zoals tuinieren met Puk tijdens het thema ‘Lente’.

Evelien Meliefste - Vervoorn

Vestigingsmanager

evervoorn@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • Gevestigd in De Bergpadschool
  • Samen met BSO Speelkamer
  • Makkelijk parkeren