Aan de Bergwei in Grijpskerke, op een centrale plek in het dorp, tref je onze locatie Speelkamer. Hier verblijven voor en na schooltijd kinderen van basisschool De Bergpadschool. Onze buitenschoolse opvang (BSO) heeft een eigen lokaal binnen de school. Hier bevindt zich ook onze peutergroep ’t Hummelhoekje. Dit is praktisch voor de ouders en vertrouwd voor de kinderen.

Apenkooien in de gymzaal

Voor schooltijd beginnen we de dag op ons eigen tempo. Zo lezen we graag een stripboek of kleuren we aan tafel. ‘s Middags zijn we lekker actief bezig en kiezen we een leuke activiteit uit. Zo koken we een grote pan soep, apenkooien we in de schoolvakanties in de gymzaal of spelen we een bordspel. Ook staat er een wisselend thema centraal in het lokaal. Zo bouwden we tijdens het thema ‘Winter’ een miniatuur iglo van suikerklontjes!

Door de fijne samenwerking met de school en peutergroep hangt er een gemoedelijke sfeer op onze BSO.
Evelien Meliefste - Vervoorn, vestigingsmanager

Balletje trappen in de pannakooi

Op de BSO spelen we graag buiten. Op het kleine en grote speelplein hebben we alle ruimte om te bewegen. Zo rennen we de klimheuvel op en roetsjen van de grote glijbaan. Ook kliederen de jongste kinderen lekker in de zandbak. Op het plein van de bovenbouw trappen we een balletje in de pannakooi of spelen we een potje hockey. Ook gaan we er op uit in het dorp. Hier beleven we de leukste avonturen in de speeltuin.

Evelien Meliefste - Vervoorn

Vestigingsmanager

evervoorn@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 4 tot 13 jaar
  • Bij peutergroep ‘t Hummelhoekje
  • In basisschool De Bergpadschool
  • Op loopafstand van de speeltuin en supermarkt
  • Voorschoolse opvang