Aan de Nieuwstraat, op een centrale plek in Vrouwenpolder, vind je onze locatie Ons Polderhuisje. Naast deze peutergroep bevindt zich basisschool De Goede Polder. Regelmatig spelen de peuters samen met de kinderen van de onderbouw. Zo leren we elkaar kennen en maken we alvast kennis met groep 1. Maar voordat het zover is, genieten we bij Ons Polderhuisje volop van een fijne peutertijd!

Klimmen in het speelhuis

Bij Ons Polderhuisje beginnen we de dag vaak buiten. Daarna maken we een kring in ons gezellige peuterlokaal. Hier zingen we liedjes over het wisselende thema, zoals ‘Herfst’. Ook nemen we een kijkje bij de thematafel en luisteren we aandachtig naar het verhaal dat de juf voorleest. Lekker spelen doen we ook graag. Zo is er een geweldig speelhuis, waar we zelfs naar boven kunnen klimmen. Ook hebben we een zandtafel, waar we lekker mee kunnen spelen en aan het zand voelen. Dat is zacht!

Bij Ons Polderhuisje hebben we een fijne samenwerking met de school. Dat zorgt voor een laagdrempelige overgang naar groep 1.
Evelien Meliefste - Vervoorn, vestigingsmanager

Naar de lammetjes

Buiten delen we het onderbouwplein met de school. Hier spelen we gezellig samen met de grotere kinderen. We zwieren heen en weer in het klimrek, bakken taartjes in de zandbak en kiezen een mooie fiets of kar uit. Ook maken we af en toe een themagericht uitstapje. Zo nemen we bij het thema ‘Lente’ een kijkje bij de lammetjes in de buurt.

Evelien Meliefste - Vervoorn

Vestigingsmanager

evervoorn@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • Naast basisschool De Goede Polder
  • Goede samenwerking met school
  • Centraal gelegen
  • Makkelijk parkeren