Midden in Biggekerke, omringd door natuur en dieren, tref je onze peutergroep Onderdak. Onderdak bevindt zich in een multifunctioneel gebouw, waar de grotere kinderen naar de gelijknamige basisschool gaan. Door de glazen wand zwaaien de peuters en basisscholieren vrolijk naar elkaar. Een veilige en vertrouwde omgeving, waardoor de stap van de peutergroep naar groep 1 klein is.

Seizoenen beleven

Vanuit onze lichte ruimte kijken we uit over de weilanden en dieren. Hierdoor zien we op onze peutergroep letterlijk alle seizoenen voorbijkomen. Dit maakt de wisselende thema’s, zoals ‘Herfst’, extra speciaal. In de huishoek ligt een lekker warm kleed, waar we graag op neerploffen om met een mooie auto of onze favoriete pop te spelen.

Op vrijdagochtend vult ons lokaal zich met heerlijke geuren van de maaltijden voor ouderen. Dit maakt de sfeer huiselijk en fijn.
Mariska Baas-Kruit, vestigingsmanager

Zwaaien naar de ezels

Bij Onderdak gaan we graag lekker naar buiten. We begroeten de ezels, terwijl we samen naar de speeltuin om de hoek lopen. Ook op het schoolplein spelen we gezellig samen. We kruipen door de grote buis, bakken koekjes in de zandbak of rijden samen een rondje op de kar. Binnen is ook altijd iets leuks te beleven. Zo hebben we verschillende speelhoeken en een eigen gymzaal. Hier rennen, springen en dansen we maar al te graag!

Mariska Baas-Kruit

Vestigingsmanager

mbaas@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • Bij basisschool Onderdak
  • Multifunctionele locatie
  • Uitzicht over de weilanden
  • Makkelijk parkeren