Midden in het dorp Meliskerke, tref je onze locatie Kwetternest. Kwetternest is een peutergroep met de Bijbel. Dit betekent dat de Bijbel het uitgangspunt is in de manier waarop we met elkaar omgaan. Kwetternest is gevestigd in de reformatorische Boazschool. De peutergroep heeft een eigen lokaal binnen de school. Bij Kwetternest hebben we veel aandacht voor de groei van ieder kind. We volgen de ontwikkeling van jouw peuter en delen dit met je.

Spelen met boerderijdieren

Op de peutergroep starten we na het inloopmoment de dag samen in de kring. We beginnen met een gebed, luisteren naar een Bijbelverhaal en zingen liedjes die passen bij het verhaal. In ons peuterlokaal hebben we diverse speelhoeken. Zoals een grote bouwhoek, waar we spelen met allerlei constructiemateriaal. Maar ook de leeshoek, huishoek en knutselhoek zijn populair. In het midden van de ruimte hebben we een fijne, afgeschermde plek om rustig met de boerderijdieren te spelen. We hebben een boerderij van hout, waar we de dieren in stallen. Of we laden ze in een kar en vervoeren ze door het lokaal. Bij Kwetternest vervelen we ons geen moment!

Kwetternest is een warme locatie. De sfeer is altijd goed en ontspannen.
Ellen Haegens, vestigingsmanager

Crossen over het verkeersparcours

De peuters spelen iedere dag lekker buiten. We delen ons plein met de onderbouw van school. Wist je dat er een verkeersparcours op het plein geschilderd is? Op onze fietsen crossen we rondjes over het parcours en tanken we onze loopauto’s. Ook klauteren we graag in het klimtoestel en zwieren en zwaaien we in de grote mandschommel. Verder maken we af en toe een uitstapje, zoals naar de speeltuin. Of we gaan de straat op om te oefenen met oversteken bij het thema ‘Verkeer’.

Bijbel centraal

Benieuwd wat een locatie met de Bijbel anders maakt dan een reguliere locatie? We vertellen het je graag.

Ellen Haegens

Vestigingsmanager

ehaegens@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • Peutergroep met de Bijbel
  • In de Boazschool
  • Centraal gelegen