Mijn naam is Yvette en ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben we drie dochters waarvan één thuiswonend: Cherique (1995). Ook hebben we een pleegzoon: Jason (2008).

Wij wonen in Oost-Souburg, schuin tegenover basisschool Tweemaster-Kameleon. Ik zorg vanaf mijn kindertijd voor kinderen. Zo ben ik kleuterleidster geweest van een kinderclub (soort verlengde schooldag). Ook ben ik vijf jaar lang au pair geweest in een Frans gezin. Bovendien paste ik thuis op kinderen van vrienden en familie. Bij elkaar heb ik ruim veertig jaar ervaring met kinderen.

In de tussentijd werkte ik gecombineerd parttime op kantoor bij ZCAD (Zeeuws Consultatiebureau voor Alcohol en Drugs) in Middelburg en bij SVRZ (Stichting Voor Regionale Zorgverlening). Sinds 2003 ben ik gastouder via Kinderopvang Walcheren en per 1 januari 2008 ben ik franchisegastouder.

Gedurende de week zorg ik voor tien kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Ik bied gastouderopvang bij mij thuis, in huiselijke sfeer en met flexibele werktijden.

Ik doe veel activiteiten en creatieve dingen met de kinderen, zoals bakken, knutselen, zingen, dansen, verkleden, buitenspelen op de glijbaan of met loopautootjes fietsen. Bij mooi weer zet ik het zwembadje in de tuin op of gaan we naar het zwembad of de speeltuin. Ik ben bevoegd om stagiaires op te leiden (Calibris). Ik vind het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben en met elkaar kunnen spelen. Ook veiligheid, structuur en geborgenheid van de kinderen staan voorop.

Wil je meer informatie of een bezoekje brengen? Neem dan gerust contact met mij op.

Bijzonderheden locatie:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar
  • 24-uursopvang
  • Ieder kind is welkom
  • Flexibel