Mijn naam is Yvette en ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben we drie volwassen dochters waarvan één thuiswonend: Cherique. Wij wonen in Oost-Souburg, schuin tegenover de nieuwbouw van basisschool Tweemaster-Kameleon. Ik vang kinderen bij mij thuis op in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Ouders met vaste en flexibele werktijden kunnen bij mij terecht.

Ik bied kinderen een tweede thuis en geef kinderen de ruimte om zichzelf te zijn en in hun eigen tempo te ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich prettig voelen bij mij en met andere kinderen kunnen spelen. Daarom ben ik consequent en stimuleer ik kinderen wat ze zelf kunnen om ze zelf te laten doen. Kinderen krijgen veel gelegenheid om vrij te spelen, maar we doen ook verschillende activiteiten en creatieve dingen, zoals: bakken, knutselen, zingen, rijmen, dansen, verkleden en lekker buitenspelen.

Graag vertel ik nog iets meer over mezelf. Kinderen spelen al vanaf mijn kindertijd een rol in mijn leven en vanaf die tijd heb ik ze in mijn hart gesloten. Zo heb ik een kinderclub begeleid als een soort verlengde schooldag en ben ik vijf jaar au pair geweest in een Frans gezin. Sinds 2003 ben ik gastouder via Kinderopvang Walcheren.

Wil je meer informatie of kennis maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Bijzonderheden locatie:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar
  • 24-uursopvang
  • Ieder kind is welkom
  • Flexibel