Mijn naam is Willie Rotte en ik woon samen met mijn man in Meliskerke. Wij hebben een dochter (1995, woont op zichzelf) en een zoon (1998, woont thuis). Ook ben ik trotse oma van een kleindochter. Sinds 2007 werk ik als gastouder bij Kinderopvang Walcheren.

Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan en te zien hoe ze zich, ieder op hun eigen manier en tempo, ontwikkelen. Als het weer het toelaat, ga ik het liefst iedere dag naar buiten. Even om een boodschapje naar het dorp met de kinderwagen, buggy of fiets. Ook gaan we naar de speeltuin, geven brood aan schapen of halen met de bakfiets kinderen op van school of de peutergroep.

Tegenover ons huis, in een rustige en kinderrijke buurt, staat een speelhuisje met een glijbaan op een ruim grasveld. In onze afgesloten achtertuin kan ook volop gespeeld worden. Binnen is er voldoende speelgoed aanwezig voor verschillende leeftijden, zoals DUPLO, boeken, spelletjes en een grote doos met knutselspulletjes. Indien nodig slapen de kinderen in een ledikant, campingbed of groot bed. Als het kan ieder op een ‘eigen’ kamer.

Wil je meer weten of heb je vragen? Bel mij gerust voor meer informatie.

Bijzonderheden locatie:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar
  • Ieder kind mag zichzelf zijn
  • Haalt met de bakfiets de kinderen op van school in Biggekerke
  • Poes als huisdier