Mijn naam is Tabitha Krikke (1960) en ik ben getrouwd met Aizo (1956). Wij hebben vijf kinderen die allemaal het huis uit zijn. Ik werk sinds 2008 als gastouder. Na al die jaren doe ik dat nog steeds met veel liefde en plezier. Ik vang kinderen van 0 tot en met 12 jaar op en ondersteun hen in hun ontwikkeling. Maar vooral geniet ik van en met de kinderen!

Gezellig samen een puzzel of een tekening maken. Ik geef graag persoonlijke aandacht en kijk naar wat het kind nodig heeft, want ieder kind is uniek en heeft zijn of haar eigen voorkeur en aanpak nodig. Natuurlijk heb ik allerlei speelgoed voor elke leeftijd, dat ik regelmatig afwissel. Verder knutsel en zing ik met de kinderen en gaan we naar buiten om te wandelen of een boodschap te doen. Kinderen kunnen bij mij slapen in een ledikant of campingbedje. Ik verdeel de slaapplaatsen over verschillende slaapkamers, zodat ieder kind rustig kan slapen.

Ouders van kinderen van 0 tot 4 jaar met vaste werkdagen of met een flexibel rooster zijn van harte welkom. Ik heb helaas geen ruimte voor nieuwe schoolgaande kinderen.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met mij op.

Bijzonderheden locatie:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar
  • Veel verschillende en leuke activiteiten
  • Ieder kind mag zichzelf zijn
  • Warmte en gezelligheid
  • Spreekt goed Engels