Mijn naam is Sheida Abdollahzadeh en ik woon samen met mijn man en dochter in de Middelburgse woonwijk ’t Zand. Vandaar dat ik mijn opvang Het Zandkasteel heb genoemd.

Vanaf 2006 ben ik gastouder bij Kinderopvang Walcheren. Kinderen tot 4 jaar zijn bij mij van harte welkom.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich thuis voelt, op kan groeien in een liefdevolle en veilige omgeving en zich daarin kan ontwikkelen op zijn eigen tempo. Ik kijk naar wat een kind kan, waar zijn of haar interesses liggen en sluit daar verschillende activiteiten op aan. Denk aan knutselen, spelen, lezen en muziek. Ik ga ook graag eropuit met de kinderen: naar de nabijgelegen speeltuin, naar de markt, et cetera. De kinderen en ik genieten van de gezamenlijke uitstapjes en zo leren ze van alles over hun omgeving.

Ons huis met tuin is gelegen in een rustige wijk en beschikt over een fijne woonkamer met genoeg speelruimte. Boven is er voldoende ruimte om verschillende kinderen tegelijk te laten slapen en in de afgesloten tuin kan veilig gespeeld worden.

Maakt dit alles jou nieuwsgierig? Dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel mij, dan maak ik graag een afspraak met je!

Bijzonderheden locatie:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar
  • Warme, persoonlijke opvang
  • Maakt graag samen uitstapjes
  • Geen huisdieren