Kinderopvang Walcheren

Gastouder Sheida Abdollahzadeh

Gastouder

gastouderopvang
Gastouder Sheida Abdollahzadeh:
 • Adres:
  't Zanddorp 134 4335 AM Middelburg
 • Extra informatie:
  Gevestigd in Middelburgse wijk 't Zand / Stromenwijk
 • Specificaties:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar

Mijn naam is Sheida Abdollahzadeh en ik woon samen met mijn man en mijn dochter in de Middelburgse wijk ’t Zand. Vandaar dat ik mijn opvang Het Zandkasteel heb genoemd.

Vanaf 2006 ben ik gastouder bij Kinderopvang Walcheren. Kinderen tussen 0 en 12 jaar zijn bij mij welkom op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik haal meestal met de auto kinderen op van de basisschool De Stroming in Stromenwijk.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich thuis voelt en op kan groeien in een liefdevolle en veilige omgeving en zich daarin kan ontwikkelen in zijn eigen tempo. Ik kijk naar wat een kind kan, waar zijn of haar interesses liggen en sluit daar verschillende activiteiten op aan. Denk aan knutselen, spelen, lezen en muziek. Met oudere kinderen vind ik het erg leuk om in de keuken wat lekkers te maken. Ik ga ook graag eropuit met de kinderen naar de nabijgelegen speeltuin, naar de markt enzovoorts. De kinderen en ik genieten van de gezamenlijke uitstapjes en ze leren zo van alles over hun omgeving. Ons huis met tuin is gelegen in een rustige wijk en beschikt over een fijne woonkamer met genoeg speelruimte. Boven is er voldoende ruimte om verschillende kinderen tegelijk te laten slapen en in de afgesloten tuin kan veilig gespeeld worden.

Mocht dit alles jou nieuwsgierig hebben gemaakt, dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel mij in dat geval, dan maak ik graag een afspraak!

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!