Mijn naam is Mariëlle Kok. Geboren in Bergen op Zoom in 1988. De liefde heeft mij naar Oost-Souburg doen verhuizen, waar ik nu samenwoon met mijn partner Kristof. Samen hebben wij vier kinderen; twee meiden (2009 – 2011) en twee jongens (2009 – 2012). Ook wonen er twee katten bij ons.

In 2013 ben ik enthousiast gestart onder de naam ‘Gastouderopvang de Krabbetjes’ als gastouder in Bergen op Zoom. Dit enthousiasme zet ik graag voort in het mooie Zeeland. Wat ik belangrijk vind is dat een kind zich thuis voelt en op kan groeien in een liefdevolle en veilige omgeving. En zich daarin kan ontwikkelen op zijn eigen tempo. Ik kijk naar wat een kind kan, waar zijn of haar interesses liggen en bied een diversiteit aan activiteiten aan. Denk aan knutselen, spelen, lezen en muziek. Met oudere kinderen vind ik het erg leuk om in de keuken wat lekkers te maken.

Ons huis met tuin is gelegen in een rustige wijk en beschikt over een fijne woonkamer met genoeg speelruimte. Boven is de ruimte om de kindjes te laten slapen en in de tuin kan veilig worden gespeeld. Ook is er een speeltuin in de buurt.

Heeft dit alles jou nieuwsgierig gemaakt? Dan ben je van harte welkom voor een kennismaking! Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina.

Bijzonderheden locatie:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar
  • Veel verschillende en leuke activiteiten
  • Warmte en genegenheid
  • Poes als huisdier