Kinderopvang Walcheren

Gastouder Mariëlle Kok

Gastouder

Gastouder Mariëlle Kok:
  • Adres:
    Wittezeestraat 53 4388 GE Oost-Souburg
  • Specificaties:
    • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar

Mijn naam is Mariëlle Kok. Ik ben 29 jaar en geboren in Bergen op Zoom. De liefde heeft mij naar Oost-Souburg doen verhuizen waar ik nu samenwoon met mijn partner Kristof. Samen hebben wij vier kinderen; twee jongens en twee meiden. Onze kinderen zitten op basisschool het Kompas.

In 2013 ben ik enthousiast gestart onder de naam ‘Gastouderopvang de Krabbetjes’ als gastouder in Bergen op Zoom. Dit enthousiasme zet ik graag voort in het mooie Zeeland. Wat ik belangrijk vind is dat een kind zich thuis voelt en op kan groeien in een liefdevolle en veilige omgeving en zich daarin kan ontwikkelen in zijn eigen tempo. Ik kijk naar wat een kind kan, waar zijn of haar interesses liggen en bied een diversiteit aan activiteiten aan. Denk aan knutselen, spelen, lezen en muziek. Met oudere kinderen vind ik het erg leuk om in de keuken wat lekkers te maken.

Ons huis met tuin is gelegen in een rustige wijk met een speeltuin in de buurt en beschikt over een fijne woonkamer met genoeg speelruimte. Boven is de ruimte om de kindjes te laten slapen en in de tuin kan veilig worden gespeeld.

Mocht dit alles jou nieuwsgierig hebben gemaakt, dan ben je van harte welkom voor een kennismaking.

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!