Mijn naam is Lydia de Nooijer. Ik ben getrouwd en moeder van twee jongens. Wij wonen in een fijn huis aan de rand van Middelburg en Vlissingen.

In de grote tuin kunnen kinderen heerlijk spelen met onder andere een zandbak, speelhuis met een schommel, glijbaan en klimonderdelen. Voor de grotere kinderen is er een trampoline, voorzien van een veiligheidsnet. En dan zijn er nog de kippen! Op een afgebakend stuk in de tuin lopen drie kippen. Hoe leuk is het om te helpen met eieren rapen en de kippen te voeren? In de zomermaanden plukken we vers fruit uit onze eigen (moes)tuin, zoals appels, pruimen en aardbeien. Uiteraard gaan we hier lekker van proeven.

Ik heb ruime ervaring met het werken met kinderen. De afgelopen jaren heb ik bij een kinderdagverblijf gewerkt en ook heb ik een aantal jaren bij een kinderdagcentrum gewerkt, waar lichamelijk en verstandelijk gehandicapten kinderen dagbesteding krijgen. Ook deze kinderen zijn van harte welkom bij mijn opvang.

Ik vind het belangrijk om kinderen een fijne, vertrouwde speelomgeving te bieden waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen; ieder naar zijn of haar eigen kunnen. Kinderen mogen zijn wie ze zijn.

Heb je vragen of wil je graag een keer kennis maken? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. Graag tot ziens!

Bijzonderheden locatie:
  • Gastouderopvang met de Bijbel
  • Samen de kippen voeren en eieren rapen
  • Grote tuin met veel speelmogelijkheden
  • Moestuin