KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Gastouder Luz Guerrero Duran

Gastouder

gastouder, luz
Gastouder Luz Guerrero Duran:
 • Adres:
  Schaepmanstraat 75 4384 CV Vlissingen
 • Extra informatie:
  Gevestigd in de Vlissingse wijk Paauwenburg
 • Specificaties:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar
  • Flexibele opvang Gastouderopvang

Mijn naam is Luz (1955) en ik werk sinds 1998 jaar met veel plezier als gastouder. Ik heb twee volwassen zoons en een dochter die uit huis zijn en ik woon met mijn hond Lucas (Duitse staande) in Pauwenburg. In mijn werk als gastouder is het bieden van een veilige basis voor de kinderen het belangrijkste. Daarom werk ik ook op flexibele tijden. De kinderen kunnen altijd bij mij terecht en de ouders kunnen op mij rekenen.

Ik vang een groep van zes kinderen op, in de leeftijden 0 tot 12. De kinderen hebben veel plezier samen. Iedereen krijgt de ruimte om zichzelf zijn en houdt rekening met elkaar. Door alleen of samen te knutselen, spelletjes te spelen of door het bos te wandelen, leren de kinderen elkaar goed kennen en kunnen ze ontspannen na een drukke dag op school. Met feestdagen of verjaardagen doe ik graag iets speciaals met de kinderen, zoals gezellig samen een Paasbrunch voorbereiden en opeten.

Het werk als gastouder geeft mij enorm veel voldoening. De positieve gesprekken met de ouders en het enthousiasme van de kinderen maken mijn werk bijzonder. Als jij stabiele en fijne opvang zoekt voor jouw kinderen, dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend bezoek.

 • gastouder, luz
 • gastouderopvang

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl