Mijn naam is Luz (1955) en ik werk sinds 1998 jaar met veel plezier als gastouder. Ik heb twee volwassen zoons en een dochter die uit huis zijn. Ik woon met mijn hond Lucas (Duitse Staande) in de woonwijk Paauwenburg. In mijn werk als gastouder is het bieden van een veilige basis voor de kinderen het belangrijkste. Daarom werk ik ook op flexibele tijden. De kinderen kunnen altijd bij mij terecht en de ouders kunnen op mij rekenen.

Ik vang een groep van zes kinderen op, in de leeftijden van 0 tot en met 12 jaar. De kinderen hebben veel plezier samen. Iedereen krijgt de ruimte om zichzelf te zijn en houdt rekening met elkaar. Door alleen of samen te knutselen, spelletjes te spelen of door het bos te wandelen, leren de kinderen elkaar goed kennen en kunnen ze ontspannen na een drukke dag op school. Met feestdagen of verjaardagen doe ik graag iets speciaals met de kinderen, zoals gezellig samen een paasbrunch voorbereiden en opeten.

Het werk als gastouder geeft mij enorm veel voldoening. De positieve gesprekken met de ouders en het enthousiasme van de kinderen maken mijn werk bijzonder. Zoek jij stabiele en fijne opvang voor jouw kinderen? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend bezoek.

Bijzonderheden locatie:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar
  • Neemt momenteel geen nieuwe aanvragen in de avonden, weekenden en feestdagen aan
  • Flexibele gastouderopvang
  • Veel verschillende en leuke activiteiten
  • Hond als huisdier