KOW en het coronavirus

De Rijksoverheid heeft besloten dat kinderopvanglocaties tot en met 7 februari 2021 gesloten zijn vanwege het coronavirus. Er wordt nog onderzocht of de kinderopvang en het basisonderwijs eerder open kunnen, mogelijk vanaf 25 januari 2021. Zodra hierover meer bekend is, zullen we onze klanten zo snel mogelijk informeren. 

Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus dicht. Zolang de opvang gesloten is, bieden we noodopvang aan en loopt de financiële compensatieregeling door.

Meer informatie. 

Kinderopvang Walcheren

Gastouder Linda van Ingen

Gastouder

Gastouder Linda van Ingen:
  • Adres:
    Kerkstraat 12 4364 AJ Grijpskerke
  • Specificaties:
    • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar

De kinderen mogen hier vriendjes maken en ondertussen lekker spelen. Blokken bouwen, knutselen, buitenspelen en nog veel meer! Regelmatig werk ik met thema’s en samen trekken we eropuit. We gaan dan naar de speeltuin in het dorp, we kijken bij de dieren in de weides of lopen een rondje naar de winkel voor vers brood.

Mijn naam is Linda van Ingen en samen met Bart, Christa, Sophie en onze kat Gizmo wonen wij in het gezellige dorpje Grijpskerke. We hebben het hier prima naar ons zin in ons huis in de Kerkstraat. Ik heb jaren in de kinderopvang gewerkt als pedagogisch medewerkster. Om meer bij mijn kinderen te zijn werk ik nu doordeweeks thuis als gastouder.

Wil je meer weten of een keertje bij ons binnenkijken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!