KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Gastouder Linda van Ingen

Gastouder

Gastouder Linda van Ingen:
  • Adres:
    Kerkstraat 12 4364 AJ Grijpskerke
  • Specificaties:
    • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar

Mijn naam is Linda van Ingen (1983) en ik woon samen met Bart (1980), Christa (2011), Sophie (2018) en onze kat Gizmo (2018) in het gezellige dorpje Grijpskerke. Wij hebben het hier prima naar ons zin in ons huis aan de Kerkstraat. Ik heb jaren in de kinderopvang gewerkt als pedagogisch medewerker. Om meer bij mijn kinderen te zijn, werk ik nu als gastouder.

Ik bied opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar op maandag t/m donderdag en vrijdagochtend. Baby’s en peuters mogen vriendjes maken en ondertussen lekker rondkruipen, met blokken bouwen, knutselen, buitenspelen en nog veel meer! Regelmatig werk ik met thema’s en trek ik met de kinderen eropuit. We gaan dan naar de speeltuin in het dorp, we kijken bij de dieren in de weides of lopen naar de winkel voor vers brood.

Wil je meer weten of een bezoek brengen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl