Mijn naam is Karin en ik werk sinds 2009 als gastouder, dat ik met veel plezier doe. Ik woon samen met mijn man in de woonwijk Dauwendaele, Middelburg. We hebben een Welsh Corgi (hond). Onze dochter (1995) is het huis uit. Sinds 2002 ben ik pleegouder via Juvent. We hebben ruimte voor maximaal drie pleegkinderen.

Ik vind het leuk om kinderen op te vangen bij mij thuis en hen te helpen in hun ontwikkeling. Daarnaast vind ik het contact met ouders belangrijk. Ik houd van een open communicatie, zodat je weet wat je aan elkaar hebt. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 1 tot en met 13 jaar. Ik haal kinderen met de auto op van het MKD, Wilgenhof en Het Springtij.

De kinderen bied ik een tweede thuis, structuur en veiligheid. Ik kijk naar de behoefte van de kinderen en sluit daar de activiteiten op aan. Het liefst ga ik iedere dag met de kinderen naar buiten; naar een nabijgelegen speeltuin of om een boodschap. Maar ook naar de markt in Middelburg, park Het Meiveld of de kinderboerderij. ’s Zomers staat er een zwembad in de tuin, waar de kinderen onder begeleiding kunnen spelen. Verder laat ik de kinderen knutselen en spelen met verschillend constructiemateriaal.

Naast de opleidingseisen voor gastouder, volg ik jaarlijks een EHBO-cursus en heb ik ruime ervaring met kinderen met sociaal-emotionele problemen, zoals autisme en ADHD.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Bijzonderheden locatie:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar
  • Pleegouder via Juvent
  • Ervaring met kinderen met sociaal-emotionele problemen
  • Haalt de kinderen op van diverse scholen voor speciaal onderwijs
  • Hond als huisdier