Creatief, huiselijk, stimulerend… Zomaar wat woorden die bij mij passen.

Mijn naam is Jozien en ik ben geboren in 1975. Ik ben getrouwd met Kees-Jan en heb vier jongens (’99, ’01, ’03 en ’10). We wonen in een ruim huis in Aagtekerke, waar genoeg ruimte is om binnen of buiten te spelen. Ook een stil plekje om te slapen ontbreekt niet.

Veel ervaring in het omgaan met kinderen heb ik opgedaan bij de opvoeding van mijn eigen jongens en tijdens mijn werk als groepsleidster op een kinderdagcentrum. Ik kan echt genieten van kinderen: ze zijn zo puur, onbevangen en eerlijk. Het is dan ook altijd gezellig om met de kinderen bezig te zijn: een rondje wandelen, spelletjes doen, een boek lezen en kijken hoe ze samen spelen.

Ook de rust van de huiselijke sfeer vind ik erg belangrijk. Ook daar kunnen kinderen genieten om ‘mee te helpen’ met het huishouden. Wat is nou leuker om ook een stofdoek te krijgen, een paar boodschappen te halen of knijpers aan te geven en de kledingstukken te benoemen? In een rustige, veilige omgeving kan de taal- en spraakontwikkeling gestimuleerd worden door allerlei taalspelletjes, voor te lezen en versjes te zingen. Ik houd dan ook van een vast dagritme met tijd om samen te eten en te drinken, waarbij altijd wel een boekje op tafel komt.

Ik ben in 2012 begonnen met gastouderopvang en ik geniet er elke dag van! Neem gerust contact met mij op voor vragen of een kennismakingsbezoek.

Bijzonderheden locatie:
  • Gastouderopvang met de Bijbel
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar
  • Gezellige, huiselijke opvang
  • Maakt graag samen uitstapjes
  • Moestuin
  • Kippen en vogels