KOW en het coronavirus

De Rijksoverheid heeft besloten dat kinderopvanglocaties tot en met 7 februari 2021 gesloten zijn vanwege het coronavirus. 

Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus dicht. Zolang de opvang gesloten is, bieden we noodopvang aan en loopt de financiële compensatieregeling door.

Meer informatie. 

Kinderopvang Walcheren

Super flexibele opvang bij het kinderdagverblijf

23 juli 2020

Wist je dat wij ook super flexibele opvang op het kinderdagverblijf aanbieden? Speciaal voor ouders die pas kort van tevoren weten op welke wisselende dagen en tijden ze opvang nodig hebben.

 

Met super flexibele opvang kan tot 2 werkdagen van tevoren (vóór 18.00 uur) opvang aangevraagd worden. Pas daarna worden de personeelsroosters gemaakt, dus de kans is groot dat er plek voor je kind is. Zelfs binnen 48 uur mag je bellen of er nog een plekje vrij is. Super flexibel dus! Op deze manier komen we tegemoet aan de wens van ouders om last-minute opvang aan te vragen. Ideaal voor ouders die in de zorg, horeca of recreatie werken en niet twee weken van tevoren hun werkrooster hebben.

 

Een ander voordeel is dat de superflex-groep extra lang open is. Een kind kan al vanaf 06.30 uur ’s ochtends gebracht worden en/of tot 19.00 uur blijven. We bieden deze contractvorm nu aan bij kinderdagverblijf Bommes in Middelburg. Deze locatie ligt aan de rand van Middelburg. Dat we super flexibele opvang nu alleen aanbieden bij kinderdagverblijf Bommes heeft te maken met de cao Kinderopvang, waarin staat dat de pedagogisch medewerkers 10 werkdagen van tevoren hun rooster dienen te ontvangen. Met een selecte groep medewerkers maken we aparte afspraken om hier van af te wijken, maar dit kunnen we niet op elke locatie doen.

 

Wil je meer informatie? Of woon je in de gemeente Vlissingen of de gemeente Veere en heb je interesse in deze opvangvorm? Laat het weten via 0118 – 61 45 32 of klantadvies@skow.nl. We zullen dan de mogelijkheden bekijken.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!