standaard
Contract op maat

Voor wie kinderopvang met een meer huiselijk karakter wil of een grote mate van flexibiliteit nodig heeft, kan gastouderopvang een goede oplossing zijn.

  • Gastouder bepaalt eigen uurtarief

  • Minimale afname per week: in overleg met gastouder

  • Inclusief begeleidingskosten KOW voor het bewaken van de kwaliteit en veiligheid, de bemiddeling en het verzorgen van de administratie.

Kinderopvangtoeslag

Ook bij gastouderopvang heb je recht op kinderopvangtoeslag als jij en je partner allebei werken en/of een erkende opleiding, inburgeringscursus of traject naar werk volgen. Je betaalt zelf een deel van de kosten en een deel wordt door de overheid vergoed. Je kan het vergelijken met huur- of zorgtoeslag. Twijfel je of je hier recht op hebt? Op www.toeslagen.nl kun je nagaan of je in aanmerking komt.

KOW Rekentool

Als je het tarief van de gastouder weet, kun je met onze KOW Rekentool snel en eenvoudig de netto opvangkosten uitrekenen. Dat is wat je daadwerkelijk voor de opvang betaalt als de kinderopvangtoeslag eraf is. Je kunt het tarief opvragen bij de gastouder of het gastouderbureau: 0118 – 61 45 32 of gastouderopvang@skow.nl.

Inclusief / exclusief

Wat er allemaal bij de prijs zit inbegrepen, naast een heleboel liefde? Dat is per gastouder anders. Babyvoeding moet altijd meegegeven worden. Of luiers, eten, drinken en tussendoortjes bij de prijs inbegrepen zijn, verschilt per gastouder. Sommige gastouders vragen daar maandelijks een kleine vergoeding voor. Tijdens de kennismaking met de gastouder kun je dit met haar bespreken.

 

 

Kom je er niet uit?

Bel ons op of kom langs op ons kantoor, dan gaan we er samen even voor zitten. We zijn bereikbaar via 0118 – 61 45 32. Whatsappen kan ook, naar 06 – 48 39 17 60.

Voorwaarden

Bij KOW doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Heldere afspraken, daar houden we van. In onze algemene voorwaarden voor gastouderopvang leggen we vast welke regels er bij KOW gelden. Ze zijn van toepassing op alle contracten tussen ouders en KOW. Ieder jaar houden we de algemene voorwaarden tegen het licht en zorgen we dat ze weer goed aansluiten op de behoeftes van kinderen, ouders en onze organisatie.