Kinderopvang Walcheren

Tarieven en contracten

Kinderdagverblijf

Heb je een vaste dag per week opvang nodig of af en toe een paar uur? Wil je extra vroeg starten of je kind wat later ophalen? Kinderopvang Walcheren biedt verschillende contractvormen aan.

 

Benieuwd hoeveel je voor kinderopvang betaalt? Dat hangt af van het contract dat je kiest, de hoogte van je inkomen, hoeveel uur je afneemt en of je kinderopvangtoeslag krijgt. Als jij en je partner allebei werken en/of een erkende opleiding volgen, heb je recht op kinderopvangtoeslag. Je krijgt dan een deel van de kosten terug van de Belastingdienst. Ga op www.toeslagen.nl na of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Bereken je kosten met de KOW Rekentool

Ga snel naar de KOW Rekentool en reken uit hoeveel het kinderdagverblijf in jouw situatie kost. Je kunt ook de prijslijst bekijken.

Welk contract past bij jou?

Ieder gezin is anders. Daarom bieden we verschillende contracten aan:

1. Het standaardcontract

Voor wie een zorgeloos pakket wil, met gegarandeerd een plek op vaste opvangdagen. Met dit contract heb je het hele kalenderjaar opvang op vaste dagen. Voor de meeste ouders is dit pakket het aantrekkelijkst, vanwege de zekerheid ervan.

2. Het schoolwekencontract

Heb je alleen opvang nodig in schoolweken? Dan is het schoolwekencontract de beste optie voor jou. Opvang tijdens de schoolvakanties valt buiten dit contract.

3. Flexibel contract

Met dit contract heb je opvang op wisselende dagen, dagdelen en uren. Handig voor wie niet elke week op dezelfde dag(en) opvang nodig heeft! Kijk op de kaart bij welke kinderdagverblijven we flexibele opvang aanbieden.

4. Super flexibel contract

Heb je opvang nodig op wisselende dagen en tijden? En weet je dit pas kort van tevoren? Dan is super flexibele opvang iets voor jou!

 

Met super flexibele opvang kun je tot 2 werkdagen van tevoren (vóór 18.00 uur) opvang aanvragen. Pas daarna worden de personeelsroosters gemaakt, dus de kans is groot dat er plek voor je kind is. Zelfs binnen 48 uur mag je bellen of er nog een plekje vrij is. Super flexibel dus! Op deze manier komen we tegemoet aan de wens van ouders om last-minute opvang aan te vragen. Ideaal voor ouders die in de zorg, horeca of recreatie werken en niet twee weken van tevoren hun werkrooster hebben.

 

Een ander voordeel is dat de superflex-groep extra lang open is. Een kind kan al vanaf 06.30 uur ’s ochtends gebracht worden of tot 19.00 uur blijven. We bieden deze contractvorm alleen bij Kinderbolwerk aan. Dit heeft de volgende reden: volgens onze cao moeten pedagogisch medewerkers 10 werkdagen van tevoren hun rooster hebben. Met een selecte groep medewerkers maken we aparte afspraken om hiervan af te wijken. Dit kunnen we niet op elke locatie doen.

5. Verlengde opvang

Met dit contract heb je extra vroeg (vanaf 07.00 uur) of extra lang (tot maximaal 19.30 uur) opvang. Kijk op onze kaart waar we verlengde opvang aanbieden.

Warme avondmaaltijd

Gezellig samen, gezond en lekker eten vinden wij belangrijk. Op verschillende kinderdagverblijven bieden we daarom dagelijks warme maaltijden aan tussen 17.00 en 18.00 uur. Zo maken we de combinatie van werken en gezin een stukje makkelijker. Ga naar de kaart, klik op ‘aanvullende specificaties’ en zie welke kinderdagverblijven warme maaltijden aanbieden. De leverancier van onze maaltijden werkt uitsluitend met verse producten en zorgt voor een gevarieerd menu. Een warme maaltijd kost € 3,25. Bij de pedagogisch medewerkers van het kinderdagverblijf kun je een strippenkaart aanvragen voor 10 maaltijden. Hier ontvang je een factuur van. Heeft je kind een allergie? Meld het ons! We houden rekening met diëten.

Luiers

Je kunt kiezen voor een contract inclusief of exclusief luiers. Als je kiest voor inclusief luiers, betaal je € 0,13 per uur bruto meer.

Lees meer

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!