Kinderopvang Walcheren

Tarieven en contracten

Kinderdagverblijf

Heb je een vaste dag per week opvang nodig of af en toe een paar uur? Wil je extra vroeg starten of je kind wat later ophalen? Kinderopvang Walcheren biedt verschillende contractvormen aan.

 

Benieuwd hoeveel je voor kinderopvang betaalt? Dat hangt af van het contract dat je kiest, de hoogte van je inkomen, hoeveel uur je afneemt en of je kinderopvangtoeslag krijgt. Als jij en je partner allebei werken en/of een erkende opleiding volgen, heb je recht op kinderopvangtoeslag. Je krijgt dan een deel van de kosten terug van de Belastingdienst. Ga op www.toeslagen.nl na of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Bereken je kosten met de KOW Rekentool

Ga snel naar de KOW Rekentool en reken uit hoeveel het kinderdagverblijf in jouw situatie kost. Je kunt ook de prijslijst bekijken.

Welk contract past bij jou?

Ieder gezin is anders. Daarom bieden we verschillende contracten aan:

1. Het 52-weken contract

Voor wie een zorgeloos pakket wil, met gegarandeerd een plek op vaste opvangdagen. Met dit contract heb je het hele kalenderjaar opvang op vaste dagen. Voor de meeste ouders is dit pakket het aantrekkelijkst, vanwege de zekerheid en flexibiliteit ervan. Bovendien is dit contract in de meeste gevallen netto goedkoper dan een 48-wekencontract vanwege de hoogte van de kinderopvangtoeslag.

2. Het 48-weken contract

Met dit contract heb je alle schoolweken en 8 schoolvakantieweken recht op opvang. 4 schoolvakantieweken komt je kind niet. Vóór 1 april geef je door welke schoolvakantieweken je kind wel en niet komt. Interessant voor wie een hoog inkomen heeft en vóór 1 april vakantieweken kan doorgeven.

3. Het 40-weken contract

Met dit contract heb je alleen tijdens schoolweken recht op opvang. Opvang tijdens de vakantie valt buiten dit contract.

4. Flexibel contract

Met dit contract heb je opvang op wisselende dagen, dagdelen en uren.

5. Verlengde opvang

Met dit contract heb je extra vroeg (vanaf 07.00 uur) of extra lang (tot maximaal 19.30 uur) opvang.

 

Download de pakketkiezer kinderdagverblijf 2019 voor een vergelijking van de bovenstaande pakketten.

Warme avondmaaltijd

Gezellig samen, gezond en lekker eten vinden wij belangrijk. Op verschillende kinderdagverblijven bieden we daarom dagelijks warme maaltijden aan tussen 17.00 en 18.00 uur. Zo maken we de combinatie van werken en gezin een stukje makkelijker. Ga naar de kaart, klik op ‘aanvullende specificaties’ en zie welke kinderdagverblijven warme maaltijden aanbieden. De leverancier van onze maaltijden werkt uitsluitend met verse producten en zorgt voor een gevarieerd menu. Een warme maaltijd kost € 2,95. Bij de pedagogisch medewerkers van het kinderdagverblijf kun je een strippenkaart aanvragen voor 10 maaltijden. Hier ontvang je een factuur van. Heeft je kind een allergie? Meld het ons! We houden rekening met diëten.

Goed om te weten

  • Als je onze locaties bekijkt, zie je of ze verlengde en flexibele opvang aanbieden.
  • Je kunt kiezen voor een contract inclusief of exclusief luiers.
  • In onze Algemene Voorwaarden en ons boekje met Informatie & Regels lees je meer over de verschillende contractvormen en de ‘spelregels’ die daarbij horen.

Lees meer