KOW en het coronavirus

De Rijksoverheid heeft besloten dat kinderopvanglocaties tot en met 7 februari 2021 gesloten zijn vanwege het coronavirus. Er wordt nog onderzocht of de kinderopvang en het basisonderwijs eerder open kunnen, mogelijk vanaf 25 januari 2021. Zodra hierover meer bekend is, zullen we onze klanten zo snel mogelijk informeren. 

Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus dicht. Zolang de opvang gesloten is, bieden we noodopvang aan en loopt de financiële compensatieregeling door.

Meer informatie. 

Kinderopvang Walcheren

Gastouderopvang aanvragen

0 - 12 jaar

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook voor gastouderopvang. Het is van belang dat je een match hebt met de gastouder die voor jouw zoon of dochter zorgt.

Er zijn twee manieren om gastouderopvang aan te vragen:

1. Direct contact met de gastouder

Kijk op de kaart om te zien welke gastouders bij jou in de buurt zitten. Spreken één of meerdere gastouders je aan? Dan kun je zelf contact leggen met de gastouder van jouw keuze. Als de kennismaking positief is en de gastouder beschikbaar is als jij opvang nodig hebt, kun je dit aangeven als je je kind inschrijft voor gastouderopvang.

2. Contact via KOW

Vind je het fijner dat wij een geschikte gastouder voor je zoeken? Dan kun je direct online inschrijven. Daarna neemt een medewerker van het gastouderbureau contact met je op. Samen met haar ga je op zoek naar een geschikte gastouder. Als een gastouder je aanspreekt, kun je een afspraak maken voor een kennismaking.

Voor de start

Voordat de opvang start, heb je een gesprek met de gastouder en een medewerker van het gastouderbureau van KOW. Tijdens dit gesprek worden de afspraken vastgelegd en wordt een overeenkomst getekend.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!