KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Gastouderopvang aanvragen

0 - 12 jaar

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook voor gastouderopvang. Het is van belang dat je een match hebt met de gastouder die voor jouw zoon of dochter zorgt.

Er zijn twee manieren om gastouderopvang aan te vragen:

1. Direct contact met de gastouder

Kijk op de kaart om te zien welke gastouders bij jou in de buurt zitten. Spreken één of meerdere gastouders je aan? Dan kun je zelf contact leggen met de gastouder van jouw keuze. Als de kennismaking positief is en de gastouder beschikbaar is als jij opvang nodig hebt, kun je dit aangeven als je je kind inschrijft voor gastouderopvang.

2. Contact via KOW

Vind je het fijner dat wij een geschikte gastouder voor je zoeken? Dan kun je direct online inschrijven. Daarna neemt een medewerker van het gastouderbureau contact met je op. Samen met haar ga je op zoek naar een geschikte gastouder. Als een gastouder je aanspreekt, kun je een afspraak maken voor een kennismaking.

Voor de start

Voordat de opvang start, heb je een gesprek met de gastouder en een medewerker van het gastouderbureau van KOW. Tijdens dit gesprek worden de afspraken vastgelegd en wordt een overeenkomst getekend.