Kinderopvang Walcheren

Hoe schrijf ik mijn kind in voor de BSO?

Buitenschoolse opvang

Wanneer is de opvang voor je zoon of dochter definitief geregeld? En wanneer kun je kinderopvangtoeslag aanvragen? Hieronder lichten we toe hoe de opvangaanvraag in zijn werk gaat.

 

We helpen je graag met je inschrijving. Mail naar klantadvies@skow.nl of bel naar 0118 – 61 45 32.

1. Oriënteren

 

Kijk op de kaart welke BSO aangesloten is bij de (toekomstige) school van jouw zoon of dochter. Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven tijdens een rondleiding.

2. Inschrijven en proefberekening

 

Als je kind drie jaar is en het bekend is naar welke basisschool hij of zij gaat, kun je hem of haar inschrijven voor de BSO. Inschrijven kan via deze site. We hanteren geen inschrijfkosten. Ga naar de KOW Rekentool om eenvoudig en snel uit te rekenen hoeveel kinderopvang in jouw situatie kost.

3. Bevestiging van inschrijving

 

Je ontvangt van ons een bevestiging van de inschrijving.

4. Voorlopige overeenkomst

 

Ongeveer zes maanden voor de aangevraagde datum behandelen we jouw aanvraag. Als er op de opgegeven dagen plaats is, sturen we een overeenkomst, conform onze Algemene Voorwaarden. Als je deze overeenkomst tekent, is het geregeld dat je zoon of dochter op de afgesproken datum naar de BSO komt.

5. Kinderopvangtoeslag aanvragen

 

Na het tekenen van de overeenkomst kun je kinderopvangtoeslag aanvragen als je hier recht op hebt. Dit kun je doen via www.toeslagen.nl. Vraag de toeslag op tijd aan, anders loop je een deel mis. Hulp nodig? Neem contact op met onze afdeling Financiën via 0118 – 62 85 03.

6. Intakegesprek

 

Ongeveer twee weken voordat je kind voor het eerst naar de BSO gaat, word je door de pedagogisch medewerkers uitgenodigd voor een intakegesprek op de locatie.

7. Eerste dag

 

We wensen je zoon of dochter veel plezier op de BSO. Onze pedagogisch medewerkers houden je op de hoogte via het ouderportaal Mijn KOW. Je mag uiteraard ook altijd bellen naar de locatie.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!