Haasten naar het zwembad is voorbij voor ouders! Kinderopvang Walcheren (KOW) biedt in samenwerking met Feel Fit Center zwemles aan voor kinderen vanaf 5 jaar. Als je kiest voor Zwem BSO Duikboot, gaat je kind na schooltijd met andere kinderen en een pedagogisch medewerker met de KOW-bus of taxi naar het Vrijburgbad. Hier krijgt je kind les van gekwalificeerde en enthousiaste instructeurs.

Zwemdiploma A en B

De kinderen van Zwem BSO Duikboot gaan één keer per week naar zwemles, met als doel om hun zwemdiploma A en B te behalen. De zwemlessen zijn onder BSO-tijd, zowel voor kinderen die al naar een BSO van KOW gaan, als voor kinderen die (nog) niet naar een van onze BSO’s gaan. Voor bestaande klanten bieden we plaatsingsgarantie. Deze plaatsingsgarantie houdt in dat we ervoor zorgen dat je kind na het behalen van de zwemdiploma’s terug kan naar de oorspronkelijke BSO. De zwemperiode, exacte tijden, kosten, voordelen en andere praktische zaken vind je in de aanvullende voorwaarden. 

Zwem BSO Duikboot is een bijzondere BSO. We willen de kinderen watervrij maken en dat ze ontdekken hoe leuk zwemmen is. Lekker spetteren, plonsen en duiken!
Lineke Esser-Minderhoud, vestigingsmanager

Een uniek aanbod

Zwem BSO Duikboot heeft een uniek aanbod, voor zowel de kinderen als de ouders. De ouders worden ontlast en hoeven zich niet meer iedere week te haasten. De kinderen leren we onder BSO-tijd een stukje zelfstandigheid. Het allerbelangrijkste is dat we de kinderen laten ervaren hoe leuk water is en dat ze plezier hebben in het zwemmen.

Lineke Esser-Minderhoud

Vestigingsmanager

lminderhoud@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Zwemles onder BSO-tijd
  • Voor kinderen vanaf 5 jaar
  • Uniek aanbod voor kinderen en ouders
  • Gevestigd in het Vrijburgbad
  • Zwemdiploma A en B halen
  • Plaatsingsgarantie voor bestaande klanten op oorspronkelijke BSO (na afzwemmen)