Midden in Oost-Souburg vind je onze peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO) Zandbank. Zandbank vormt samen met basisschool Tweemaster-Kameleon het Dalton Kindcentrum Oost-Souburg. Dat betekent onderwijs en opvang onder één dak: vertrouwd voor de kinderen en praktisch voor de ouders. Bij Zandbank beleven we binnen én buiten samen de leukste dingen!

Peutergroep - Zingen uit volle borst

De peutergroep zit in hetzelfde gebouw als de basisschool. Dit maakt de overgang van de peutergroep naar groep 1 fijn en vertrouwd. Zo zwaaien we regelmatig even naar de grotere schoolkinderen. De wisselende thema’s zijn geliefd bij de peuters. Aan de hand hiervan maken we de mooiste knutselwerken of zingen we samen uit volle borst mee met allerlei liedjes. Ook spelen we graag tikkertje op het speelplein. Binnen zijn voldoende speelhoeken waar we lekker kunnen spelen.

We houden rekening met de behoeftes en niveaus van alle kinderen. Van lekker verven tot uitdagende techniekopdrachten.
Lynsey Hendriksen, vestigingsmanager

BSO - Aan de slag met oud materiaal

Voor en na schooltijd zijn de kinderen van basisschool Tweemaster-Kameleon welkom bij onze BSO. Hier is alle ruimte om samen te spelen en te ontspannen. Vanuit onze kinderraad ontstaan de leukste en meest uitdagende ideeën voor activiteiten. Denk aan robotten maken van oud materiaal. Na een schooldag kunnen we onze energie ook lekker buiten kwijt, bijvoorbeeld met een potje pingpong.

Lynsey Hendriksen

Vestigingsmanager

lhendriksen@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen van 2 tot 13 jaar
  • Onderdeel van Dalton Kindcentrum Oost-Souburg
  • Bij basisschool Tweemaster-Kameleon
  • Gezonde voeding
  • Voorschoolse opvang
  • Flexibele opvang op BSO