KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Gastouder Nathalie de Visser-Poortvliet

Gastouder

gastouder nathalie de visser
Gastouderopvang Wijsneus:
 • Adres:
  Vronesteijn 9 4356 AC Oostkapelle
 • Extra informatie:
  Christelijke gastouderopvang in Oostkapelle
 • Specificaties:
  • Gastouderopvang met de Bijbel
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar

Beste ouder/ verzorger,

Welkom op mijn pagina!

‘Wijsneus’ is mijn opvang aan huis in Oostkapelle voor kindjes van 0-4 jaar. Vanaf 2016 doe ik dit met veel plezier. Elke maand werken wij aan een thema waar ik de kinderen op spelende wijs kennis laat maken met de wereld om ons heen. Samen maken we dan een knutsel , zingen, dansen, lezen, bakken en maken we regelmatig uitstapjes. Ook is er tijd om zelfstandig binnen of buiten te spelen. Er is ook tijd voor een dutje in de aparte slaapkamer voor de kinderen.

In een sfeervolle huiselijke omgeving wil ik kinderen spelenderwijs laten ontwikkelen op hun eigen unieke manier. Kinderen kunnen hier zich veilig & vertrouwd voelen, dat vind ik erg belangrijk, omdat ieder kind anders is.

Ook zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Nathalie de Visser en ik ben getrouwd met Ruben. Samen hebben wij 2 mooie kinderen. Rosa (2016) en Levi (2019), ze vinden het geweldig als ze samen met uw kind(eren) mogen spelen. Wij hebben ook een visje die wij regelmatig samen eten mogen geven en we mogen kijken als het visje verschoond wordt.

Maandag, Dinsdag & Donderdag van 7:00 tot 18:00 is ‘Wijsneus’ open.

Heeft u interesse gekregen?
Bel, app of mail naar onderstaand adres
06-23023530
nathalie_poortvliet@live.nl

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl