KOW en het coronavirus

De Rijksoverheid heeft besloten dat kinderopvanglocaties tot en met 7 februari 2021 gesloten zijn vanwege het coronavirus. Er wordt nog onderzocht of de kinderopvang en het basisonderwijs eerder open kunnen, mogelijk vanaf 25 januari 2021. Zodra hierover meer bekend is, zullen we onze klanten zo snel mogelijk informeren. 

Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus dicht. Zolang de opvang gesloten is, bieden we noodopvang aan en loopt de financiële compensatieregeling door.

Meer informatie. 

Kinderopvang Walcheren

Gastouder Karin Wiedenhoff – ten Hoove

Gastouder

Gastouder Karin Wiedenhoff-ten Hoove:
 • 0118 - 64 38 04
 • Maandag t/m vrijdag (tijden in onderling overleg)
 • Adres:
  Middelburg
 • Extra informatie:
  Pleegouder via Juvent / gastouderopvantg voor kinderen van 1 t/m 12 jaar
 • Specificaties:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar

Mijn naam is Karin en ik werk sinds 2009 als gastouder, dat ik met veel plezier. Ik woon samen met mijn man in de wijk Dauwendaele, Middelburg. We hebben een Welch Corgi (hond). Onze dochter (1995) is het huis uit. Sinds 2002 ben ik pleegouder via Juvent en hebben ruimte voor maximaal drie pleegkinderen.

Ik vind het leuk om kinderen op te vangen bij mij thuis en hen te helpen in hun ontwikkeling. Daarnaast vind ik het contact met ouders belangrijk. Ik hou van een open communicatie, zodat je weet wat je aan elkaar hebt. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 1 tot en met 13 jaar van maandag tot en met vrijdag. De tijden stemmen we onderling af. Ik haal kinderen met de auto op van het MKD, Wilgenhof en het Springtij.

De kinderen bied ik een tweede thuis, structuur en veiligheid. Ik kijk naar de behoefte van de kinderen en sluit daar de activiteiten op aan. Het liefste ga ik iedere dag met de kinderen naar buiten;  naar een nabij gelegen speeltuin of om een boodschap. Maar ook naar de markt, het Meiveld of de kinderboerderij. ’s Zomers staat er een zwembad in de tuin, waar de kinderen onder begeleiding kunnen spelen. Verder laat ik de kinderen knutselen en spelen met verschillend constructiemateriaal.

Naast de opleidingseisen voor gastouder, volg ik jaarlijks een EHBO-cursus en heb ik ruime ervaring met kinderen met sociaal-emotionele problemen, zoals; autisme en ADHD.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!