KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Gastouder Karin Wiedenhoff – ten Hoove

Gastouder

Gastouder Karin Wiedenhoff-ten Hoove:
 • 0118 - 64 38 04
 • Maandag t/m vrijdag (tijden in onderling overleg)
 • Adres:
  Middelburg
 • Extra informatie:
  Pleegouder via Juvent / gastouderopvantg voor kinderen van 1 t/m 12 jaar
 • Specificaties:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar

Mijn naam is Karin en ik werk sinds 2009 als gastouder, dat ik met veel plezier. Ik woon samen met mijn man in de wijk Dauwendaele, Middelburg. We hebben een Welch Corgi (hond). Onze dochter (1995) is het huis uit. Sinds 2002 ben ik pleegouder via Juvent en hebben ruimte voor maximaal drie pleegkinderen.

Ik vind het leuk om kinderen op te vangen bij mij thuis en hen te helpen in hun ontwikkeling. Daarnaast vind ik het contact met ouders belangrijk. Ik hou van een open communicatie, zodat je weet wat je aan elkaar hebt. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 1 tot en met 13 jaar van maandag tot en met vrijdag. De tijden stemmen we onderling af. Ik haal kinderen met de auto op van het MKD, Wilgenhof en het Springtij.

De kinderen bied ik een tweede thuis, structuur en veiligheid. Ik kijk naar de behoefte van de kinderen en sluit daar de activiteiten op aan. Het liefste ga ik iedere dag met de kinderen naar buiten;  naar een nabij gelegen speeltuin of om een boodschap. Maar ook naar de markt, het Meiveld of de kinderboerderij. ’s Zomers staat er een zwembad in de tuin, waar de kinderen onder begeleiding kunnen spelen. Verder laat ik de kinderen knutselen en spelen met verschillend constructiemateriaal.

Naast de opleidingseisen voor gastouder, volg ik jaarlijks een EHBO-cursus en heb ik ruime ervaring met kinderen met sociaal-emotionele problemen, zoals; autisme en ADHD.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl