Kinderopvang Walcheren

Gastouder Francis de Jonge

Gastouder

  • Adres:
    Assumburg 79 4385 EH Vlissingen
  • Extra informatie:
    Gevestigd in de Vlissingse wijk Bossenburgh op steenworp afstand van de wijk Rosenburg

Mijn naam is Francis de Jonge (1959) en ben getrouwd met John. Wij hebben een zoon en een dochter en twee kleinkinderen. Sinds 1990 ben ik gastouder bij de KOW.

Ik bied kinderen een veilige plek om zich te ontwikkelen en te ontplooien. Daarbij staat rekening houden met elkaar hoog in het vaandel. Mijn huis is ingericht op de kinderen en er kan dan ook van alles ondernomen worden, zowel binnen als in mijn veilig afgesloten achtertuin. Eropuit gaan met de kinderen doe ik ook graag, zoals naar de speeltuin, het strand, het Veerse meer, boodschappen doen en samen de oudere kinderen van en naar school halen en brengen. Ook ga ik soms met de kinderen in de vakanties naar de bioscoop, het zwembad of het trampolinepark.

Ik ben vijf dagen per week beschikbaar voor dagopvang, voor- en naschoolse opvang (voor kinderen die naar De Wissel of de Louise de Colligny gaan). Avonden, nachtopvang en weekenden zijn bespreekbaar. Mocht je iemand zoeken voor opvang met jarenlange ervaring dan ben je bij mij aan het juiste adres!

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!