Een veilige plek

Op een kinderdagverblijf bieden we een veilige en vertrouwde plek voor de allerkleinsten, als hun ouders werken of studeren. We zorgen met liefde voor de kinderen en ze krijgen alle ruimte om te spelen en te ontdekken. Op een christelijk / reformatorisch kinderdagverblijf is de Bijbel het uitgangspunt. De pedagogisch medewerkers hebben een christelijke levensovertuiging. En de christelijke identiteit komt terug in het bidden en danken, de Bijbelverhalen die we vertellen, de liedjes die we zingen en hoe we omgaan met (christelijke) feestdagen. Ook is dit merkbaar in de omgang met elkaar, de aandacht voor de mensen om ons heen en voor de wereld waarin we leven. Voor kinderen uit een christelijk gezin sluit dit alles mooi aan op hun thuissituatie. Die herkenning zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel.

Ontdek de locatie

Als er voldoende interesse is, zou het christelijke / reformatorische kinderdagverblijf vanaf D.V. mei 2024 de deuren kunnen openen. Dit kinderdagverblijf komt aan de Arnelaan 57 in Middelburg. Deze locatie is rustig gelegen tussen de Middelburgse woonwijken Rittenburg en Stromenwijk en makkelijk bereikbaar vanuit Vlissingen en de Veerse dorpen. Het nieuwe kinderdagverblijf met de Bijbel komt naast kinderdagverblijf Bommes, maar krijgt een eigen lokaal, entree en ingang vanaf de straat.

Interessepeiling

Hieronder kun je vrijblijvend de interessepeiling invullen. Dit geeft ons een beeld van de vraag die onder ouders leeft. Als je interesse hebt én hiervoor toestemming geeft, informeren we je als we definitief weten wanneer het kinderdagverblijf opengaat.

Interessepeiling christelijk / reformatorisch kinderdagverblijf in Middelburg