Kinderopvang Walcheren

Voor ieder wat wils

20 augustus 2021

Naast reguliere BSO’s heeft Kinderopvang Walcheren ook enkele andere exemplaren. Wellicht iets voor jouw zoon of dochter? 

 

BSO met de Bijbel: de Bijbel centraal

KOW heeft ook BSO’s met de Bijbel. Op deze groepen is de Bijbel steeds het uitgangspunt in de manier waarop we met elkaar omgaan. Alle pedagogisch medewerkers die hier werken, hebben een christelijke levensovertuiging.

 

Lees meer over de BSO met de Bijbel Kraaiennest en Anker.

Sport BSO: lekker zweten

Is jouw kind gek op sport en spel? Dan is de Sport BSO iets voor hem of haar. Op deze BSO kunnen kinderen van 7 tot 13 jaar zich lekker uitleven. Van voetbal en badminton tot biljart of boksen. De pedagogisch medewerkers bedenken elke keer wat anders.

 

Lees meer over de Sport BSO.

Outdoor BSO: buitenpretje

Klimmen, boogschieten, zwemmen, pumptrack en poulball. Kinderopvang Walcheren biedt in samenwerking met camping de Pekelinge in Oostkapelle een Outdoor BSO aan voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Na schooltijd gaan kinderen en een pedagogisch medewerker naar de Pekelinge toe. Daar kunnen kinderen hun energie kwijt door samen avonturen te beleven in een groene omgeving.

 

Lees meer over de Outdoor BSO.

Zwem BSO: plons

Haasten naar het zwembad is voorbij voor ouders! Als je kiest voor de Zwem BSO, gaat je kind na schooltijd met andere kinderen en een pedagogisch medewerker met de taxi naar het Optisport Vrijburgbad. Hier krijgt je kind les van gekwalificeerde en enthousiaste instructeurs. De kinderen gaan één schooljaar één keer per week naar zwemles en halen zo een zwemdiploma A en B.

 

Lees meer over de Zwem BSO.

BSO+

Vindt jouw kind het moeilijk om vriendschap te sluiten of om met emoties om te gaan? Heeft jouw kind een laag zelfbeeld door bijvoorbeeld pestgedrag of faalangst? Of heeft hij of zij meer behoefte aan structuur door ADHD, autisme of een licht verstandelijke beperking? Wellicht is de BSO+ iets voor hem of haar. Een BSO+ is speciaal voor kinderen van 4 tot 13 jaar met een (lichte) hulpvraag. We bieden hen een laagdrempelige vorm van behandeling, in een veilige, beschermde en gezellige omgeving waar jouw kind zich ontwikkelt en succeservaringen opdoet. Dit voorkomt vaak ernstigere problemen en intensievere hulp op de lange termijn. De BSO+ is een samenwerking tussen Juvent en Kinderopvang Walcheren.

 

Lees meer over BSO+ Vlissingen, BSO+ Vlot en BSO+ Kano.

 

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!