KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Tarieven en contracten

0 - 12 jaar

Het tarief voor de gastouderopvang bestaat uit het tarief van de gastouder plus de begeleidings- en bemiddelingskosten van KOW.

 

De tarieven van gastouders variëren van € 4,75 tot € 5,75 per uur per kind. De begeleidings- en bemiddelingskosten van KOW zijn in 2020 € 0,85 per uur. Als jij en je partner allebei werken en/of een erkende opleiding volgen, heb je recht op kinderopvangtoeslag. Je krijgt dan een deel van de kosten terug van de Belastingdienst.

 

Met de KOW Rekentool kun je uitrekenen hoeveel kinderopvang in jouw situatie kost.
Twijfel je of in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag? Ga dan naar www.toeslagen.nl.

We adviseren je graag!

Als je wilt, rekenen we vrijblijvend de kosten voor de gastouderopvang voor je uit. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Neem hiervoor contact op met de afdeling Klantadvies: 0118 – 61 45 32 of gastouderopvang@skow.nl.

Lees meer