Kinderopvang Walcheren

Tarieven en contracten

Buitenschoolse opvang

Heb je een vaste dag per week opvang nodig of af en toe een paar uur? Alleen tijdens schoolvakanties of juist niet in de vakanties? Kinderopvang Walcheren biedt verschillende contractvormen aan.

 

Benieuwd hoeveel je voor de BSO betaalt? Dat hangt af van het contract dat je kiest, de hoogte van je inkomen, hoeveel uur je afneemt en of je kinderopvangtoeslag krijgt. Als jij en je partner allebei werken en/of een erkende opleiding volgen, heb je recht op kinderopvangtoeslag. Je krijgt dan een deel van de kosten terug van de Belastingdienst. Ga op www.toeslagen.nl na of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Bereken je kosten met de KOW rekentool

Ga snel naar de KOW Rekentool en reken uit hoeveel buitenschoolse opvang in jouw situatie kost. Je kunt ook de prijslijst bekijken.

Welk contract past bij jou?

Ieder gezin is anders. Daarom bieden we verschillende contracten aan:

1. Het 52-weken contract

Voor wie een zorgeloos pakket wil, met gegarandeerd een plek op vaste opvangdagen. Met dit contract heb je het hele kalenderjaar opvang op vaste dagen. Voor de meeste ouders is dit pakket het aantrekkelijkst, vanwege de zekerheid en flexibiliteit ervan. Bovendien is dit contract in de meeste gevallen netto goedkoper dan een 48-wekencontract vanwege de hoogte van de kinderopvangtoeslag.

2. Het 48-weken contract

Met dit contact heb je alle schoolweken en 8 schoolvakantieweken recht op opvang. 4 schoolvakantieweken komt je kind niet. Vóór 1 april geef je door welke schoolvakantieweken je kind wel en niet komt. Interessant voor wie een hoog inkomen heeft en vóór 1 april vakantieweken kan doorgeven.

3. Het 40-weken contract

Met dit contract heb je alleen tijdens schoolweken recht op opvang. Opvang tijdens de vakantie valt buiten dit contract.

4. Flexibel contract

Met dit contract heb je opvang op wisselende dagen, dagdelen en uren.

5. Voorschoolse opvang

Met dit contract wordt je kind vóór schooltijd opgevangen en op tijd naar het klaslokaal gebracht. De VSO start om 07.30 uur.

6. Verlengde opvang

Met dit contact heb je extra vroeg (vanaf 07.00 uur) of extra lang (tot maximaal 19.30 uur) opvang.

7. Vakantie- en studiedagencontract

Met dit contract kun je opvang afnemen tijdens vakantie- en/of studiedagen.

 

Download de pakketkiezer buitenschoolse opvang 2019 voor een vergelijking van de bovenstaande pakketten.

Vers ontbijt

Is het ’s ochtends rennen en vliegen om met je kind te ontbijten? Op verschillende locaties bieden wij ’s ochtends een ontbijt aan. De kinderen worden tussen 07.30 uur en 07.50 uur ontvangen met een gezellig gedekte tafel waar zij samen met andere kinderen en een pedagogisch medewerker de dag zullen starten. Het ontbijt is altijd vers en gezond. Eén ontbijt kost € 1,50. Bij de pedagogisch medewerkers van de BSO kun je een strippenkaart aanvragen voor 10 ontbijtjes. Hier ontvang je een factuur van. Ga naar de kaart, klik op ‘aanvullende specificaties en bekijk welke BSO’s ontbijt aanbieden

Warme avondmaaltijd

Samen gezond en lekker eten vinden wij belangrijk. Op verschillende BSO’s bieden we daarom dagelijks warme maaltijden aan tussen 17.00 en 18.00 uur. Zo maken we de combinatie van werken en gezin een stukje makkelijker. Ga naar de kaart, klik op ‘aanvullende specificaties en bekijk welke BSO’s warme maaltijden aanbieden. De leverancier van onze maaltijden werkt uitsluitend met verse producten en zorgt voor een gevarieerd menu. Voor een warme maaltijd betaal je € 2,95. Bij de pedagogisch medewerkers van de BSO kun je een strippenkaart aanvragen voor 10 warme maaltijden. Heeft je kind een allergie? Meld het ons! We houden rekening met diëten.

Goed om te weten

Lees meer