Kinderopvang Walcheren

Tarieven en contracten

Buitenschoolse opvang

Heb je een vaste dag per week opvang nodig of af en toe een paar uur? Alleen tijdens schoolvakanties of juist niet in de vakanties? Kinderopvang Walcheren biedt verschillende contractvormen aan.

 

Benieuwd hoeveel je voor de BSO betaalt? Dat hangt af van het contract dat je kiest, de hoogte van je inkomen, hoeveel uur je afneemt en of je kinderopvangtoeslag krijgt. Als jij en je partner allebei werken en/of een erkende opleiding volgen, heb je recht op kinderopvangtoeslag. Je krijgt dan een deel van de kosten terug van de Belastingdienst. Ga op www.toeslagen.nl na of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Bereken je kosten met de KOW rekentool

Ga snel naar de KOW Rekentool en reken uit hoeveel buitenschoolse opvang in jouw situatie kost. Je kunt ook de prijslijst bekijken.

Welk contract past bij jou?

Ieder gezin is anders. Daarom bieden we verschillende contracten aan:

1. Het standaardcontract

Voor wie een zorgeloos pakket wil, met gegarandeerd een plek op vaste opvangdagen. Met dit contract heb je het hele kalenderjaar opvang op vaste dagen. Voor de meeste ouders is dit pakket het aantrekkelijkst, vanwege de zekerheid ervan.

2. Het schoolwekencontract

Heb je alleen opvang nodig in schoolweken? Dan is het schoolwekencontract de beste optie voor jou. Opvang tijdens de schoolvakanties valt buiten dit contract.

3. Flexibel contract

Met dit contract heb je opvang op wisselende dagen, dagdelen en uren. Handig voor wie niet elke week op dezelfde dag(en) opvang nodig heeft.

4. Voorschoolse opvang

Met dit contract wordt je kind vóór schooltijd opgevangen en op tijd naar het klaslokaal gebracht. De VSO start om 07.30 uur.

5. Verlengde opvang

Met dit contact heb je extra vroeg (vanaf 07.00 uur) of extra lang (tot maximaal 18.30 uur) opvang. Kijk op onze kaart waar we verlengde opvang aanbieden.

6. Vakantie- en studiedagencontract

Met dit contract kun je opvang afnemen tijdens vakantie- en/of studiedagen. Je betaalt voor de uren/dagen die je afneemt.

Vers ontbijt

Is het ’s ochtends rennen en vliegen om met je kind te ontbijten? Op verschillende locaties bieden wij ’s ochtends een ontbijt aan. De kinderen worden tussen 07.30 uur en 07.50 uur ontvangen met een gezellig gedekte tafel waar zij samen met andere kinderen en een pedagogisch medewerker de dag zullen starten. Het ontbijt is altijd vers en gezond. Eén ontbijt kost € 1,50. Bij de pedagogisch medewerkers van de BSO kun je een strippenkaart aanvragen voor 10 ontbijtjes. Hier ontvang je een factuur van. Ga naar de kaart, klik op ‘aanvullende specificaties en bekijk welke BSO’s ontbijt aanbieden

Warme avondmaaltijd

Samen gezond en lekker eten vinden wij belangrijk. Op verschillende BSO’s bieden we daarom dagelijks warme maaltijden aan tussen 17.00 en 18.00 uur. Zo maken we de combinatie van werken en gezin een stukje makkelijker. Ga naar de kaart, klik op ‘aanvullende specificaties en bekijk welke BSO’s warme maaltijden aanbieden. De leverancier van onze maaltijden werkt uitsluitend met verse producten en zorgt voor een gevarieerd menu. Voor een warme maaltijd betaal je € 3,25. Bij de pedagogisch medewerkers van de BSO kun je een strippenkaart aanvragen voor 10 warme maaltijden. Heeft je kind een allergie? Meld het ons! We houden rekening met diëten.

Lees meer

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!