Kinderopvang Walcheren

Totempaal

Buitenschoolse opvang

Kinderopvang, kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, gastouderopvang
Buitenschoolse opvang:
 • Adres:
  Zuidsingel 17 4331 RR Middelburg
 • Vestigingsmanager:
 • Extra informatie:
  Gevestigd in Kindcentrum ABS
 • Specificaties:
  • Gevestigd in basisschool
  • Kindcentrum
  • Voorschoolse opvang
  • Warme avondmaaltijd
  • Zwemles onder BSO-tijd

Bij buitenschoolse opvang (BSO) Totempaal gevestigd in Kindcentrum ABS is je zoon of dochter welkom op de BSO vanaf 8 jaar tot 13 jaar en bij de VSO vanaf 4 jaar. Op loopafstand ligt BSO Wigwam, deze locatie is speciaal ingericht voor kinderen vanaf 4 tot 7 jaar. Je treft Kindcentrum ABS in het centrum van Middelburg. De kinderopvang bevindt zich samen met de basisschool in één gebouw en bestaat uit kinderdagverblijf ABSpeutergroep ABS en een buitenschoolse opvang (BSO). Opvang en onderwijs onder één dak dus. Dat is vertrouwd voor kinderen en praktisch voor ouders.

Uitrusten na een lange schooldag en leuke dingen doen met elkaar. Daar draait het om bij onze BSO. We laten de kinderen zoveel mogelijk meedenken met onze activiteiten. Wat vinden ze leuk om te doen? Wat hebben ze daarvoor nodig? Moeten we daar materialen voor bestellen? En zo ja, wat kosten deze spullen dan? We nemen je kind in dit hele plaatje mee. Vervolgens bereiden we samen de activiteiten voor en voeren we ze uit. Zo organiseerden we een TikTok Challenge: dansen, presenteren, jureren… alles kwam aan bod. Zo ontdekten we zelfs nieuwe talenten bij elkaar en bij onszelf. Het was een superleuke middag!

Bij ons maken de kinderen hun eigen BSO. We vinden het belangrijk dat het hún plek is.

Kinderwereld begeleid vergroten

Als je zoon of dochter 8 jaar is, wordt hun wereld groter. Bij Totempaal bieden wij je kind daarom vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Na schooltijd mogen ze bijvoorbeeld met andere kinderen zonder toezicht buitenspelen. Zo voetballen ze graag in het Molenwaterpark of in de naastgelegen bouwput. Wij geven ze vertrouwen en begeleiden ze hierin. Uiteraard maken we daar vooraf goede afspraken over met jou en je zoon of dochter.

Voorschoolse opvang

Naast de buitenschoolse opvang, bieden we ook voorschoolse opvang. Voordat school begint, trekt het ene kind zich lekker met een boekje in de zithoek terug. Terwijl het andere kind springt en klimt in de speelzaal. Of we doen samen nog een spelletje. Er is voor ieder wat wils. Wie extra vroeg komt, kan zelfs bij ons ontbijten. Zo begint jouw kind goed aan de schooldag!

Kom eens langs!

We nodigen je samen met je kind van harte uit om bij ons de sfeer te komen proeven!
Maak snel een afspraak voor een rondleiding.

We adviseren je graag!

Wil je meer informatie of heb je vragen?
Onze klantadviseurs staan je graag te woord:
T 0118 – 61 45 32
klantadvies@skow.nl

Benieuwd naar de kosten?

Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel de kinderopvang in jouw situatie kost.

 • Kinderopvang, kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, gastouderopvang
 • Kinderopvang, kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, gastouderopvang
 • Kinderopvang, kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, gastouderopvang
 • Kinderopvang, kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, gastouderopvang

Lees meer:

 • Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang vind je GGD-rapportages van de opvanglocaties van KOW. Voer bij ‘Naam voorziening’ de naam van de opvanglocatie in.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!