In de Vlissingse woonwijk Middengebied, ligt onze locatie BSO+ Vlissingen. Deze buitenschoolse opvang Plus is gevestigd in Open Wijkschool De Combinatie. Onze locatie Windorgel en basisscholen Het Vlot, Ravenstein en de Sint Jozefschool zijn hier ook onderdeel van. Wij vangen kinderen op van de diverse scholen en bieden hen een laagdrempelige vorm van behandeling. Dit doen we in een veilige, beschermde en gezellige omgeving, waar jouw kind zich ontwikkelt en succeservaringen opdoet. BSO+ Vlissingen is een samenwerking tussen Juvent en Kinderopvang Walcheren.

Haren krullen van de kappop

Ons BSO-lokaal is verdeeld in meerdere hoeken. Zo verzorgen we onze poppen in de poppenhoek en bouwen we met LEGO in de bouwhoek. De grote knutselkast is favoriet. We maken graag onze eigen raamsticker met stickerverf en rijgen een mooie kralenketting. De meiden zijn gek op de kappop, waarvan we de haren van krullen. Ook hebben we een knikkerbaan en vinden we het tof om oude computeronderdelen, zoals een kapotte muis, uit elkaar te schroeven. In het kantoortje aan de achterkant van het lokaal staat een bank, waar we even rustig een momentje voor onszelf kunnen nemen.

Bij BSO+ Vlissingen heb je alles onder één dak. Ook de ligging is ideaal. Het centrum, strand en bos zijn vlakbij.
Tamara Meijers, pedagogisch medewerker plus

Basketbal, voetbal en tennis

Onze BSO+ heeft verschillende buitenspeelruimtes. Op het grote voorplein skeeleren en steppen we graag. We gooien de bal in het basketbalnet, voetballen in de kleine pannakooi of tennissen fanatiek. Op het kleuterplein spelen de jongere kinderen lekker in de zandbak en zwieren we op de schommel. Wist je dat we ook een afgeschermd binnenplein hebben? Dit plein is binnen, maar voelt als buiten! Ook gaan we regelmatig op pad. Zo gaan we in de vakantie naar het strand en halen we een ijsje op de boulevard. Of we gaan om boodschappen bij de supermarkt voor een lekkere lunch of high tea. BSO+ Vlissingen is ideaal gelegen!

Lenneke Dijker

Waarnemend vestigingsmanager

ldijker@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Speciaal voor kinderen met een (lichte) hulpvraag
  • Voor kinderen van 4 tot 13 jaar
  • Samenwerking met Juvent
  • Onderdeel van Open Wijkschool De Combinatie
  • Bij onze locatie Windorgel en basisscholen Het Vlot, Ravenstein en de Sint Jozefschool