In de Vlissingse woonwijk Middengebied, ligt BSO+ Vlissingen. Deze buitenschoolse opvang Plus is gevestigd in Open Wijkschool De Combinatie. Onze locatie Windorgel en basisscholen Het Vlot, Ravenstein en de Sint Jozefschool zijn hier ook onderdeel van. Wij vangen kinderen op van de diverse scholen.

Meer dan een BSO

Een BSO+ is voor kinderen van 4 tot 13 jaar met een (lichte) hulpvraag. We bieden hen samen met Juvent een laagdrempelige vorm van behandeling, in een fijne omgeving waar kinderen zich ontwikkelen en succeservaringen opdoen. Dit voorkomt vaak ernstigere problemen en intensievere hulp op de lange termijn.

Behandelgroep

De BSO+ is een behandelgroep waar kinderen na schooltijd terechtkunnen om te werken aan hun leerdoelen. Het grote voordeel van deze behandeling is dat kinderen in een groep samen zijn. Zo kunnen ze hun nieuwe sociale vaardigheden direct oefenen met andere kinderen.

Contact met Juvent

Als je denkt dat de BSO+ iets voor jouw kind is, kun je contact opnemen met Juvent. Voor de behandeling is een jeugdhulpbeschikking nodig van de gemeente. Juvent kan je hierover meer informatie geven.

De + staat voor kleine groepsgrootte, persoonlijke begeleiding, structuur, 1-op-1 momenten, samenwerking en één vast contactpersoon
Mojca Torbarina, HBO Pedagogisch medewerker

Eva Bostelaar

Vestigingsmanager

ebostelaar@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Speciaal voor kinderen met een (lichte) hulpvraag
  • Voor kinderen van 4 tot 13 jaar
  • Samenwerking met Juvent
  • Onderdeel van Open Wijkschool De Combinatie
  • Bij onze locatie Windorgel en basisscholen Het Vlot, Ravenstein en de Sint Jozefschool