Aan de rand van Middelburg, in de woonwijk Stromenwijk, ligt onze locatie BSO+ Kano. Op deze buitenschoolse opvang bieden wij kinderen een laagdrempelige vorm van behandeling. De kleine groepssamenstelling en de vaste dagelijkse structuur dragen bij aan een veilige, beschermde en gezellige omgeving, waar jouw kind zich ontwikkelt en succeservaringen opdoet. BSO+ Kano is een samenwerking tussen Juvent en Kinderopvang Walcheren.

Spelen, alleen en met elkaar

Op onze BSO+ hebben we alle ruimte om heerlijk binnen en buiten te spelen. Skeeleren, steppen, voetballen, verstoppertje of in de zandbak spelen…het kan allemaal op drie verschillende schoolpleinen. Binnen bouwen we met LEGO, spelen we met poppen, bouwen we tenten en knutselen we de mooiste creaties. Heb je behoefte om je even lekker terug te trekken? Dan is er altijd wel een ruimte beschikbaar waar dat kan om rustig te kleuren, lezen of een spelletje te doen. Op de BSO+ vervelen we ons geen moment. Daarnaast maken we regelmatig een uitstapje. We brengen bijvoorbeeld een bezoekje aan de eendjes in Park Toorenvliedt of spelen bij de bunkers. In de schoolvakanties wandelen we naar de supermarkt in de buurt om ingrediënten te kopen voor een lekkere lunch, die we daarna zelf klaarmaken.

De + staat voor kleine groepsgrootte, persoonlijke begeleiding, structuur, 1-op-1 momenten, samenwerking en één vast contactpersoon.
Charlotte Koorevaar, Vestigingsmanager

Samen met ouder(s)/verzorger(s)

De samenwerking met ouder(s)/verzorger(s) en school vinden we belangrijk. Samen stellen we een hulpverleningsplan op gericht op de hulpvragen van zowel de ouder als het kind. Elk half jaar vindt er een evaluatie plaats. Daarnaast houden nauw contact met alle betrokken partijen en praten we ouders dagelijks of wekelijks bij tijdens de overdracht. Uiteraard is er ruimte om vaker met elkaar rond de tafel te zitten mocht dit wenselijk zijn. Ieder kind krijgt een vaste begeleider die samen met de gedragsdeskundige van Juvent de voortgang van de behandeling in de gaten houdt. Deze begeleider is het aanspreekpunt voor de ouders, het kind en andere betrokkenen.

Charlotte Koorevaar

Vestigingsmanager

ckoorevaar@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Speciaal voor kinderen met een (lichte) hulpvraag
  • Voor kinderen van 4 tot 13 jaar
  • Samenwerking met Juvent
  • In basisschool voor speciaal onderwijs Het Springtij