Kinderopvang Walcheren

Inschrijven

Wil je je kind(eren) inschrijven voor kinderopvang? Dat kan hier. We hanteren geen inschrijfkosten. Tip: schrijf zo snel mogelijk in.

 

De vraag naar kinderopvang is hoog, maar tegelijkertijd is er sprake van personeelstekort in de kinderopvangbranche. Dat merken wij bij Kinderopvang Walcheren ook. Dit heeft tot gevolg dat wij geen nieuwe groepen kunnen openen en er mogelijk niet direct plek is op jouw gewenste dag en/of locatie. Daarom de tip om je kind zo snel mogelijk in te schrijven. De kans is dan groter dat wij opvang kunnen bieden op de locatie van jouw voorkeur.

If you don’t speak Dutch, you can use the English forms.

Go to the English forms

Goed om te weten

 • Kinderdagverblijf

  Je kunt je inschrijven zodra je weet dat je zwanger bent én weet welke opvangdagen en locatie je voorkeur hebben. Je kind moet minimaal 6 weken zijn om te kunnen starten. Bekijk vóór je inschrijft welke contractvorm jouw voorkeur heeft. Ga naar tarieven en contracten kinderdagverblijf.

 • Peutergroep

  We raden je aan om je kind in te schrijven als hij of zij 1 tot 1,5 jaar is. Als je kind 2 jaar is, mag hij of zij starten.

 • Buitenschoolse opvang

  We adviseren om je kind in te schrijven als hij of zij 2,5 jaar is. Een BSO-locatie is verbonden aan een school, dus de schoolkeuze moet bekend zijn bij inschrijving. Je kind mag starten, zodra hij of zij 4 jaar is. Bekijk vóór je inschrijft welke contractvorm jouw voorkeur heeft. Ga naar tarieven en contracten buitenschoolse opvang.

 • Gastouderopvang

  Als je je inschrijft, gaat een medewerker van het gastouderbureau in overleg met jou op zoek naar een geschikte gastouder. Je kunt ook eerst zelf op onze kaart op zoek gaan en contact opnemen met een gastouder voor een kennismaking. Als er een klik is, kun je op het inschrijfformulier de naam van deze gastouder zetten.

Heb je vragen? We helpen je graag. Neem contact op met de afdeling Klantadvies: 0118 – 61 45 32 of klantadvies@skow.nl.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!