KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Inschrijven

Wil je je kind(eren) inschrijven voor kinderopvang? Dat kan hier. We hanteren geen inschrijfkosten.

If you don’t speak Dutch, you can use the English forms.

Go to the English forms

Goed om te weten

 • Kinderdagverblijf

  Je kunt je 7 maanden vóór de verwachte geboortedatum inschrijven . Je kind moet minimaal 6 weken zijn om te kunnen starten. Bekijk vóór je inschrijft welke contractvorm jouw voorkeur heeft. Ga naar tarieven en contracten kinderdagverblijf.

 • Peutergroep

  Je kunt je kind inschrijven als hij of zij 1,5 jaar is. Als je kind 2 jaar is, mag hij of zij starten.

 • Buitenschoolse opvang

  Inschrijven kan zodra je kind 2,5 jaar is. Een BSO-locatie is verbonden aan een school, dus de schoolkeuze moet bekend zijn bij inschrijving. Je kind mag starten, zodra hij of zij 4 jaar is. Bekijk vóór je inschrijft welke contractvorm jouw voorkeur heeft. Ga naar tarieven en contracten buitenschoolse opvang.

 • Gastouderopvang

  Als je je inschrijft, gaat een medewerker van het gastouderbureau in overleg met jou op zoek naar een geschikte gastouder. Je kunt ook eerst zelf op onze kaart op zoek gaan en contact opnemen met een gastouder voor een kennismaking. Als er een klik is, kun je op het inschrijfformulier de naam van deze gastouder zetten.

Heb je vragen? We helpen je graag. Neem contact op met de afdeling Klantadvies: 0118 – 61 45 32 of klantadvies@skow.nl.