Kinderopvang Walcheren

Een mooie vakantie met de leukste activiteiten

De meeste ouders hebben een stuk minder vakantiedagen dan hun kind. Dat is soms een heel gepuzzel. Goed nieuws! De meeste van onze BSO-locaties zijn in de vakanties hele dagen geopend. En op onze Vakantie BSO hoeft jouw kind zich niet te vervelen. In de schoolvakanties maken onze pedagogisch medewerkers er een écht feestje van. Ze gaan met de kinderen naar het strand, doen workshops, dansen, maken muziek, bereiden lekkere hapjes, gaan naar voorstellingen en musea en nog veel meer. Zo ontdekt én leert je kind elke vakantie weer wat nieuws. En heeft je zoon of dochter een keer geen zin om mee te doen? Dan mag dat ook. Het is tenslotte vakantie!

Thema

 

De vakanties hebben altijd een thema. Deze zomer is dat: tijdreizen. Iedere week stappen we in onze tijdmachine en belanden we in een ander tijdperk. We gaan bijvoorbeeld van de middeleeuwen naar de verre toekomst. En van flowerpower in de sixties en seventies naar de Romeinen, Grieken en de Olympische Spelen. Wij zorgen voor te gekke bijpassende activiteiten, maar jouw kind mag natuurlijk ook meedenken. Klinkt super leuk toch?

Vakantie BSO in het kort

  • Te gekke workshops, muziek maken, hapjes bereiden, waterpret, dansfeestjes, uitdagende challenges, nieuwe vriendschappen en nog veel meer
  • Uitgebreid activiteitenaanbod zonder extra kosten
  • Voor alle schoolkinderen van 4 tot 13 jaar
  • Bekijk alle BSO-locaties van KOW

Schrijf je in!

Gaat jouw kind nog niet naar een BSO van KOW en ben je ervan overtuigd dat de BSO super leuk is voor jouw kind(eren)? Dan kun je hem of haar direct inschrijven. Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling klantadvies via 0118 – 61 45 32 of klantadvies@skow.nl.

 

Direct inschrijven (nieuwe klanten)

 

Klanten die peutergroep of kinderdagverblijf afnemen, kunnen inschrijven voor de BSO via het ouderportaal: www.mijnkow.nl.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!