KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Tarieven

Kinderopvang, kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, gastouderopvang

Wil je weten hoeveel kinderopvang kost? Dat verschilt per gezin. Het hangt onder meer af van het aantal uur dat je afneemt, het contract dat je kiest, de hoogte van je inkomen en of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

KOW Rekentool

Benieuwd wat kinderopvang in jouw situatie kost? Met de KOW rekentool reken je dit snel en eenvoudig uit. Daarnaast kun je hier bekijken hoe de kinderopvangtoeslag wordt berekend.

Prijslijsten 2020

Je kunt ook onze prijslijsten bekijken:

Contractkiezer 2020

Bekijk de contractkiezers voor een vergelijking van de verschillende pakketten voor het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang.

Proefberekening

We rekenen graag vrijblijvend de kosten voor je uit. Bel hiervoor naar 0118 – 61 45 32 of mail naar klantadvies@skow.nl. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om.