KOW en het coronavirus

Sinds 11 mei 2020 zijn de peutergroepen, kinderdagverblijven en gastouders weer open. De BSO’s sluiten aan op het schoolrooster en zijn daarom gedeeltelijk open.

Inmiddels is bekend dat de BSO’s vanaf 8 juni 2020 weer volledig open gaan. Vanaf dat moment stoppen ook de noodopvang en de financiële compensatie van de Rijksoverheid. We gaan dan dus terug naar de normale situatie, uiteraard rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM.

We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

Kinderopvang Walcheren

Tarieven

Kinderopvang, kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, gastouderopvang

Wil je weten hoeveel kinderopvang kost? Dat verschilt per gezin. Het hangt onder meer af van het aantal uur dat je afneemt, het contract dat je kiest, de hoogte van je inkomen en of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

KOW Rekentool

Benieuwd wat kinderopvang in jouw situatie kost? Met de KOW rekentool reken je dit snel en eenvoudig uit. Daarnaast kun je hier bekijken hoe de kinderopvangtoeslag wordt berekend.

Prijslijsten 2020

Je kunt ook onze prijslijsten bekijken:

Contractkiezer 2020

Bekijk de contractkiezers voor een vergelijking van de verschillende pakketten voor het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang.

Proefberekening

We rekenen graag vrijblijvend de kosten voor je uit. Bel hiervoor naar 0118 – 61 45 32 of mail naar klantadvies@skow.nl. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om.