KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Compliment of klacht?

Jouw mening vinden wij belangrijk

We vinden de mening van ouders enorm belangrijk. Complimenten, tips en klachten helpen ons om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Vul een tipkaart in

Complimenten en tips ontvangen we graag. Daarom liggen er tipkaarten op de locaties van Kinderopvang Walcheren. Schrijf je tip of compliment op de kaart en stuur deze naar ons op. Je kunt ook mailen naar info@skow.nl. Alvast bedankt!

Heb je een klacht?

Als organisatie horen we graag wat er leeft en hoe de opvang van je kind nog beter kan. Laat het dus weten als je een klacht hebt. We lossen het graag samen met je op. In de folder

Klachtenbehandeling bij KOW staat welke stappen je als klant kunt ondernemen om je klacht te bespreken en kenbaar te maken. Deze folder is onderdeel van de Klachtenprocedure van Kinderopvang Walcheren. Je kunt ook gebruikmaken van het online klachtenformulier.

Klanttevredenheidsonderzoeken

Elk jaar vragen we aan alle klanten van KOW om deel te nemen aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Dit is voor KOW een belangrijk instrument om erachter te komen welke tips, verbeterpunten en complimenten ouders aan ons geven. Verder sturen we vragenlijsten naar nieuwe klanten en klanten die weggaan. Ook met deze tips en opmerkingen gaan we aan de slag.

Er zijn tal van mogelijkheden om als klant gevraagd en ongevraagd je mening te geven. Maak hier gebruik van. Zo houden we de kwaliteit hoog.