Kinderopvang Walcheren

Compliment of klacht?

Jouw mening vinden wij belangrijk

We vinden de mening van ouders enorm belangrijk. Complimenten, tips en klachten helpen ons om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Vul een tipkaart in

Complimenten en tips ontvangen we graag. Daarom liggen er tipkaarten op de locaties van Kinderopvang Walcheren. Schrijf je tip of compliment op de kaart en stuur deze naar ons op. Je kunt ook mailen naar info@skow.nl. Alvast bedankt!

Heb je een klacht?

Als organisatie horen we graag wat er leeft en hoe de opvang van je kind nog beter kan. Laat het dus weten als je een klacht hebt. We lossen het graag samen met je op. In de folder

Klachtenbehandeling bij KOW staat welke stappen je als klant kunt ondernemen om je klacht te bespreken en kenbaar te maken. Deze folder is onderdeel van de Klachtenprocedure van Kinderopvang Walcheren. Je kunt ook gebruikmaken van het online klachtenformulier.

Klanttevredenheidsonderzoeken

Elk jaar vragen we aan alle klanten van KOW om deel te nemen aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Dit is voor KOW een belangrijk instrument om erachter te komen welke tips, verbeterpunten en complimenten ouders aan ons geven. Verder sturen we vragenlijsten naar nieuwe klanten en klanten die weggaan. Ook met deze tips en opmerkingen gaan we aan de slag.

KOW Klantenpanel

Hoe ervaren klanten …? Wat zouden klanten van … vinden? Regelmatig stellen wij onszelf deze vragen. In plaats van dit zelf in te vullen, vragen we dit liever aan onze klanten. Daarom hebben we een KOW Klantenpanel. Als jij hieraan deelneemt, krijg je maximaal vijf keer per jaar een vragenlijst over wisselende onderwerpen. Zo ontdekken wij hoe jij als klant over bepaalde zaken denkt en kunnen we onze dienstverlening nóg verder verbeteren. Iets voor jou? Meld je aan via aanmelden@skow.nl.

 

Er zijn tal van mogelijkheden om als klant gevraagd en ongevraagd je mening te geven. Maak hier gebruik van. Zo houden we de kwaliteit hoog.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!